Ankaraspor’u evimizde Adriano’nun 2 Emre’nin 1 golüyle 3-0 yenerek 3 puana ulaşıyoruz. Adriano’nun uyum sorunu yaşamadan gollerini atmaya başlaması tüm camiayı mutlu ediyor.

Bu sezon 6 atmaya alıştık. Kornerleri iyi kullandığımız maçta Emre 2 gol atarak maçın adamı oluyor. Rakibin de 2 golü kendi kalesine atması maçın ilginç olaylarından biriydi.

Sivas deplasmanında zorlansak da Kierrison günündeydi ve son 20 dakikasını 10 kişi mücadele ettiğimiz maçta 2 gol atarak 3 puanı almamızı sağladı.

İskoçya’da iyi bir oyun sergilediğimizi düşünüyorum. Rakip kaleci Boruc’un maçın adamı olduğunu düşünürsek galibiyeti kaçırdığımız anlaşılabilir. Son 20 dakika rakip 10 kişi kalınca ataklarımızı daha sıklaştırdık ama bir türlü galibiyet golü gelmedi. Yine de deplasmandan 1 puanla dönmek güzel.

Konya karşısında farklı kazandık ama yediğimiz 2 gol beni çok sinirlendirdi. Bu maçta alt yapıdan bir oyuncu dahil ettim kadroya. Sakatlanması onun açısından şanssızlıktı.

Heyecanı yüksek bir derbi yaşadık. Maçta 1-0 öne geçtikten sonra Beşiktaş Holosko ile eşitliği sağladı. Sonra sahneye Arda çıktı ve ard arda attığı 2 golle durumu 3-1’e getirdi. Semih ilk yarı biterken durumu 4-1 yaptı ve soyunma odasına çok rahat girdik. Devre arası oyuncularıma rehavete kapılmamalarını söylesem de pek dikkate almadılar. 48 ve 65. dakikalarda sahneye yine Holosko çıktı ve durumu 4-3’e getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maçı 4-3 kazandık. 4-1’den maçı versek herhalde istifa ederdim.

Destansı Bir Galibiyet

Evimizde oynayacağımız Celtic maçı ŞL şansımızın devam etmesi açısından çok önemliydi. Daha maçın ilk atağında 2. dakikada kalemizde golü gördük. Büyük bir şokla başlamıştık maça. Derken 18. dakikada Emre Güngör kendi kalemize topu gönderdi ve evimizde 2-0 geriye düştük.

Tribünde homurdanmalar başlamıştı ki Emre’nin golü geldi. Bu golle tribün de takımımız da uyandı ve sazı elimize aldık. İlk devre bitene kadar biri Semih’in biri Kierrison’un olmak üzere 2 topumuz direkten döndü. İlk devre kötü oyunla ve 2-1 yenik şekilde sona erdi. Devre arası oyuncularıma çok kızdım, bu mudur sizin kapasiteniz, eğer böyle oynayacaksanız beni hiç yormayın maç sonu ben görevi bırakıyorum dedim ve soyunma odasından ayrıldım. Ben çıktıktan sonra aralarında ne konuştular bilmiyorum ama işe yaradığı kesin. Destansı bir galibiyete imza attık.

47. dakikada Giray ile eşitliği sağladık. 54. dakikada Kierrison durumu 3-2’ye getirdi. 60. dakikada Semih fırsatçılığını konuşturdu ve ceza sahası içerisinde önüne düşen topu gol yapmakta zorlanmadı. Bu golden 3 dakika sonra Kierrison’un füzesiyle durum 5-2 oldu. Bu destansı gecenin kahramanlarından Emre 69. dakikada durumu 6-2’ye getirdi. Ben daha fazlası olmaz, bizim oyuncularımız 6’yı seviyorlar derken 80. dakikada Banega sahneye çıktı ve maçın son golünü kaydetti, 7-2. 2. devreyi yerimden hiç kalkmadan izledim ve oyuncu değişikliği bile yapmadım. Oyuncularımı tebrik ediyorum kapasitelerini gösterdikleri için.