1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Cezalar Belli Oldu!

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yahu pozisyonu dikkatlice izleyin , Çok ayıp'tan başka birşey duyamıyorum ben kaldı ki hakem üstüne gösteriyor su geldi diyor,
    Peki o maçta hakem beyanında belirtmedigi halde niye izleyip ceza veriyor bencede akıl var mantık var ...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Yahu pozisyonu dikkatlice izleyin , Çok ayıp'tan başka birşey duyamıyorum ben kaldı ki hakem üstüne gösteriyor su geldi diyor,
    Peki o maçta hakem beyanında belirtmedigi halde niye izleyip ceza veriyor bencede akıl var mantık var ...
    umıt karan'mı cok ayıp dıyor alıcan?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Evet dikkatli izle. Yan hakem telsizle orta hakeme "Bana küfür etti" diyor. Ümitte bunu duyup iftira atma manasında "Çok ayıp" diyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Evet dikkatli izle. Yan hakem telsizle orta hakeme "Bana küfür etti" diyor. Ümitte bunu duyup iftira atma manasında "Çok ayıp" diyor.
    haklı olabılrsınız arkadaslar tamam peki kırmızı kart ve dolayısıyla ceza yanlıs .. pekı bu yan hakem kardesımızın iftira niteliği tasıyan sozlerı ayıpsa baros'un sıvasla oynanan kupa macında hakeme soyledıklerı nedır ayıp degılmıdır?? mesela f.ck you?? degıl dersenz eyvallah yorumu sıze bırakıyorum ..

Mesaj Yetkileri