1 ile 30 arası toplam 161 sonuç

Konu: Kadrolarımız ve Yorumlarımız

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    sakarya

[QUOTE=hakan sükürü;1371560]Caner müthgiş bir oyuncu bende 2011 de gsye 10M euro ya almıştım harika gerçekten. Uefa da final oynamamı sağladı. Bu arada, nasıl oldu da Baros'u ve Servet'İ hala takımda tutuyorsun? Çok gereksiz işe yaramaz oyuncular bana kalırsa. Baros'un yerine sana önereceğim adam-eğer çok geç kalmadıysan- real falan kapmadan federico laurito'yu alman. Defansa ise Thiago Silva'yi getirebilirsen çok katkısını görürsün.

Barosu satmayı düşünüyorum ama önce yerine transfer yapabilmem lasım.Marquinhos,oscar cardozo,higuain,pazzini gibi isimlerin peşindeyim.servetide bilerek tutuyorum 2 türk defans durmalı bence takımda.ortalama 7.20yle oynuor servet bu da kötü sayılmaz.iyi para veren cıkarsa satarım.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Smile

YIL 2014 BARCELONA İLE OYNUYORUM.KENDİ TAKTİĞİM VE ANTREMAN SİSTEMİM İLE ÇOĞU SEZON TAKIMIM KENDİ LİGİNDE VE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE KUPALARA AMBARGO KOYDU.SİSTEM DİZİLİŞİM 4-2-3-1 ŞEKLİNDEDİR.

GK ) AKİNFEEV (YEDEK:SCHMEİCKEL)
    DR ) RAFİNHA (YEDEK:GARCİA GARCİA)
    DL ) YURY ZHİRKOV (YEDEK: SAKHO)
    DC ) RİCHARDS (YEDEK:PİQUE)
    DC ) COLLİNGHON (YEDEK:LEVENT YILDIRIM)
    MC ) MİGUEL VELASO (YEDEK:RADANOVİC)
    MC ) ANDRES İNİESTA (YEDEK:WİLSHIRE)
    AMR ) LİONEL MESSİ (YEDEK:BOJAN,FREDY ADU)
    AML ) ROSSİ (YEDEK:WİLSHIRE)
    AMC ) COUTİNHO (YEDEK:FREDY ADU)
    ST ) PATTİSON (YEDEK:AGÜERO)

BAZI İSİMLER SİZE YABANCI GELEBİLİR,BILMIYORUM HERKESTE ÇIKIYOMU BU TOPÇULAR.AMA BEN BUNLARI SCOUTLAR İLE BULUP UCUZA KAPATTIM VEYA BEDAVAYA ALDIM.WONDERKID DURUMUNDALAR ÇOĞU.19 YAŞ ALTI TAKIMIMDA DAHA ÇOK VAR BUNLARDAN

Mesaj Yetkileri