Quote Originally Posted by Sekopej View Post
Hayır anlamıyoruz yazıyı okudunuz mu yoksa başlığa bakıp sırf Galatasaray'ı yendi diye eleştir Bülent Uygun'u mantığı mı güdüyorsunuz?

Gelsin Wenger burada bulunan şartlarda başarılı olabilsin bakalım diyor ve bu şartlarda başarılı olan Türk teknik adamların büyük iş başardığını söylüyor. Türkiye'deki siztemsizlikten, büyük takımların hatalı transfer politikalarından, her sene teknik direktör değiştiren hocalardan bahsediyor. Bunların hangisi doğru değil?

Yazının geri kalan kısmında da Sivasspor'un başarısının tesadüf olmadığını -ki 2 sezondur bunu devam ettiriryorsa tesadüf değildir- ve artık bizim düşüşe geçmemizi sadece bizi eleştirmek için bekleyenler var demiş. Siz düşüşe geçmeden Galatasaray'ı yendi diye eleştirmeye başlamışsınız.

Hedeflerinden bahsetmiş, büyük düşünen, ufku geniş bir teknik direktörümüz olduğu için sevinmeliyiz. İleride Fenerbehçe'ye mi gidersin demişler kimseyi rencide etmeden 4 büyüklerin hangisinde uygun şartlar olursa oraya giderim demiş.

Daha 4 sene önce Süper Lig'e çıkmış takımı 2 senedir şampiyonluk potasına sokan, Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkma ihtimali daha yüksek olan bir takımın hocası. Tranzonspor'dan sonra en çok galibiyetle sezonu tamamlayan anadolu takımının hocası, bırakın da biraz da havalansın, bu onun hakkıdır. Ki havalansa da duracağı yeri iyi biliyor, kontrolünu kaybetmiyor.
Quote Originally Posted by Sekopej View Post
Yanlış anlaşılma olmasın sen ve Hayrettin abinin daha mesajları yoktu ben mesaj yazmaya başladığımda.

Bu şekilde yorumunu da gündeme gelmek adına kullandığını düşünüyorum. Bülent Uygun akıllı adamdır, bu röportajınde can alıcı, ilgi çekici bir nokta olmasa çoğu kişi bakmaz bile. Ama okunması, konuşulması için böyle çıkışlar ve yine haberi yapanların da okunmasını istemesi için ilginç başlıkları kullanması normaldir diye düşünüyorum. Orada yazılmış olan 1 cümlenin genel itibariyle doğru şeylerden bahsettiği gerçeğini değiştirmemesini istediğimden mesaj yazma gereği duydum. Yoksane Bülnt Uygun'un ne de avukatı, kendi konuşmaları, demeçlerini savunmak gibi bir görevim yok.
O zaman laf sokarken isim verirsen insanlar yanlış anlamaz
Ben her zaman bir teknik direktörün futbolcuların önüne geçmesine karşı çıkan biri olarak, Bülent Uygun'un mevcut hareketlerini tasvip etmiyorum. Böyle çok konuşarak isteyerek veya istemeyerek de olsa oyuncuların başarısını gölgelemiş oluyor. Çoğu zaman da boş konuşuyor. Bu da kendisine antipati yaratıyor, ki bu ülkede hiçbir kişiyi sevmek zorunda değilim. Galatasaray'ın yenilmesiyle de alakası yok, biz yenilmeden önce de ben bunları söylüyordum. Her konuyu da artık "Sivas Galatasaray'ı nasıl yendi ama, oh iyi oldu" zihniyetiyle cevaplamaktan vazgeçerseniz sevinirim, çünkü bu tavır çok sıkıcı bir hal almaya başladı...