1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: işte ilginçlik ve saçmalığın belgesi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul'dan bildiriyor.

Oyunda söyle birsey var diyelim oyuncu bulundugu takımda hic oynamamıs kup,lig vs. baska takıma tranfer oldugunda hic formasını giymedigi takımın ismi gecmisinde yazmıyo ama sanırım bunla bir alakası yok oyunu repair yapmayı dene...

Quote Originally Posted by uyurtsever
    Oyunda söyle birsey var diyelim oyuncu bulundugu takımda hic oynamamıs kup,lig vs. baska takıma tranfer oldugunda hic formasını giymedigi takımın ismi gecmisinde yazmıyo ama sanırım bunla bir alakası yok oyunu repair yapmayı dene...
    evet onla bi alakası yok.öle bişey olsa hiç oynamayan adamı barcelona niye alsın.repair nasıl oluyo ve ne işe yarıyo bilmiyorum.biraz bilgi verirsen sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul'dan bildiriyor.

Oyun hard diskinde zaten yüklü cd yi takip setup diyince üç secenek cıkıyo Modify(oyunun setup ayarlarını yapıyorsun),repair(oyunu düzeltmek icin )remove(oyunu siler)...Dene istersen ama bi sorun cıkarsa sorumlu ben olmak istemem...

Thumbs up

Quote Originally Posted by uyurtsever
    Oyun hard diskinde zaten yüklü cd yi takip setup diyince üç secenek cıkıyo Modify(oyunun setup ayarlarını yapıyorsun),repair(oyunu düzeltmek icin )remove(oyunu siler)...Dene istersen ama bi sorun cıkarsa sorumlu ben olmak istemem...
    neyse artık böle bikaç sene daha oynayımda zaten sıkılırım.yardımcı oldugun ve yorumlarını eksik etmediğin için tesekkür ederim

Mesaj Yetkileri