-
Büyük zaferin ardından Kayseri deplasmanı bizi zorlamadı. İyi bir hava yakaladık ve devam ediyoruz galibiyetlere. Adriano’nun sakatlığı ile Semih kendisini iyice gösterme fırsatı buldu ve yine 2 gol atarak beni de unutma kulübede mesajı verdi bana.

Semih bu maçın da kahramanı oluyor ve Ankaragücü ağlarına da 2 gol gönderiyor. Adriano’nun sakatlığı atlatmasıyla ve Arda’nın sakatlanmasıyla dizilişte biraz oynama yaparak 3 forvete döndüm. Adriano’nun sakatlığı atlattığı ilk maçta tekrar sakatlanması yine Semih’ yaradı. Adriano oyundan çıkıp tekrar 2 forvete döndüğümüzde 2 gol atarak 3 puanı almamızı sağladı. Bu maçta Salih’e çok önem vererek kullanmayı unuttuğum Emrah’a forma şansı verdim. İkisi de sağ kanat ama maalesef birini oynatabiliyorum. Emreah’ı Gökhan’ın yerine hazırlıyorum, bek özelliklerini arttırıcı antremanlar uygulatıyorum.

Kupa’da çok güzel bir gruba düştük. Şanlıurfaspor, Beylerbeyi, Erciyesspor ve Bursaspor. İlk maçımız evimizde Şanlıurfa ile oluyor ve karşılaşmayı 5-0 kazanıyoruz. Yedek oyuncuları kullandım diyemeyeceğim çünkü kadroda rotasyonu çok iyi ayarladığımı düşünüyorum ve yedek diye tabir ettiğimiz oyuncu sayısı çok az.

Lig sonuncusu Adanaspor ile golsüz berabere kaldık. Üstelik Adanaspor 2. devre 10 kişi mücadele etti. Puan kaybının yanı sıra Arda ve Emre’nin uzun süreli sakatlıkları da moralimizi bozan bir başka olay oldu.

Adriano, Emre ve Arda’nın yokluğunda çıktığımız maçı 2-0 kaybettik. Geçen maçta yaşanan mucize bu sefer de olur m u diye umut ettim ama olmadı. Bu maçı kazansak gruptan lider çıkmayı garantiliyorduk.

Bu maçın Kadıköy’de olması yeniden moral kazanmak için iyi oldu. Sakarya’ya şut çektirmeden maçı kazandık. Sezona sakat giren ve sonrada taktik gereği yedek kalan Alex sakatlıkların artmasıyla tekrar forma şansı bulmaya başlamıştı. 33 yaşında olmasına rağmen form tutması uzun sürmedi ve bu maçı bize kazandırdı.

Gaziantep deplasmanında Salih sezonun en iyi oyununu oynadı. Attığı ilk golün ardından 2 de asist yaparak geceye damgasını vurdu. Bu maçta da Kierrison ve ve Deivid’in sakatlanmasıyla Galatasaray derbisine elimizde forvet oynayabilecek tek Semih kalmış oluyor.

Emre’nin de sakatlığı atlatmasıyla Galatasaray deplasmanına tek forvetle çıkıyoruz, Semih’in arkasında Alex. İlk devre golsüz sona erdikten sonra Alex ipleri eline alıyor ve önce 62. dakikada durumu 1-0’a getiriyor sonra da 67. dakikada kazanılan penaltıyı ilk vuruşta gol yapamasa da kaleciden seken topu tamamlayarak durumu 2-0’a getiriyor. 86. dakikada da gecenin son golü Giray’dan geldi. Bu maçta da Salih’in sakatlanmasıyla sağlık ekibinin görevine son verdim ve yeni bir ekip kuruyoruz.

Şimdi Şampiyonlar Ligi’nde grubun son maçına çıkıyoruz, Sevilla deplasmanı. Fenerbahçe orada 1 kere mucizeyi gerçekleştirmişti, şimdi neden olmasın diyoruz. Her takımın şansı olduğu son haftaya girilirken kendime kızıyorum neden buraya kadar işi uzattım, daha önce garantileyemedim diye.Öyle bir durum ki grup lideri de olabiliriz, sonuncu olup elenebiliriz de. Sakatlarımız Salih oynayamayacak durumda, Adriano ve Kierrison’un hafif sakatlıkları var kadroya alacağım, Arda ise sakatlığı atlattı onu da maçın gidişatına göre kullanabilirim.
Mesaj Yetkileri