Afrika'da devrimi gerçekleştirmeden istifa etmem.
Sevilla'ya Bir Zafer Daha
Galibiyetten başka sonuçta elenecek olan Sevilla maça atak başladı. İlk 20 dakika yarı alanımızı geçemedik. 20. dakikadan sonra orta alana oyunu taşıyabildik, ilk şutumuzu çektiğimizde dakikalar 30’u geçmişti. Maçın başında Sevilla’nın uyguladığı baskı sırasında gol yemeyerek şansımızı arttırdık. 40. dakikada kazandığımız korneri Alex çok iyi yere attı ve Giray’ın golüyle kaleyi bulan ilk şutumuzda golü attık. Rakibin üstün oyununa rağmen skorun üstünlüğü bizdeydi devre sona erdiğinde.
Uğur’un hafif sakatlığı vardı, Arda’ya dönüp baktığımda oynayabilirim hocam dedi ve 2. devre Uğur Arda değişikliğini yaparak başladık. Gökhan hiç gününde değildi, Palacio’yu kendi savunduğu bölgede kaçırınca 59. dakikada skora eşitlik geldi. Bu golden 8 dakika sonra Semih’i ceza sahası içerisinde düşüren Miggliaccio kırmızı kart gördü ve Sevilla 10 kişi kaldı. Penaltı atışını gole çeviren Alex yeniden öne geçmemizi sağladı. Sevilla 10 kişi olmasına rağmen inanılmaz bir baskı kurdu üzerimizde, 2 kere üst üste pas yapamaz olduk. Ve bu baskı sonucu 1 gol de attılar. Kalan dakikalarda da baskıları aynen devam etti ama maçta başka gol olmadı ve Sevilla’dan kaybetmeden dönüyorduk. Diğer karşılaşma da 0-0 sona erince 3. sezonumda ilk defa Şampiyonlar Ligi’nde 2. tura kalmıştım.
Devrenin son maçında Manisaspr’u Alex ve Semih’in golleriyle geçtik. Adriano ve Kierrison’un sakatlıkları sona erdi. Semih formda. Kimi oynatacağıma karar veremiyorum, Semih bizim çocuğumuz yedek otursa da sorun çıkarmaz sanırım…
İlk devreyi namağlup lider tamamladık. Trabzonspor 1 maç eksiğiyle en yakın takipçimiz.
Şampiyonlar Ligi’nde kuralar çekildi, istesem bu kurayı çekemezdim;
![]()