Tiz kellesi vurula o kişinin o zaman.
:artizcebakanadamınartizliğiniyokedensmile:
Tiz kellesi vurula o kişinin o zaman.
:artizcebakanadamınartizliğiniyokedensmile:
"YÜCE ATATÜRK"
neyse gençler, size iyi muhabbetler, dışarda hatunlar beni bekler, ağlar yeni doğmuş bebekler (maksat kafiye)
:artizcebakanadamınartizliğiniyokedensmileyiyıkıpg eçenadamınsmileyi:
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
5 dakikada bir Ernst transferi hakkında bir gelişme var mı diye spor sitelerini turlamaktan bıktım vallahi.Bir an önce gerçekleşsede muradımıza ersek..![]()
So what?
Saike
Dağılın askerler...
"YÜCE ATATÜRK"
Git Alican git bi tarafların donsun dışarda buz gibi.
Ernst kim yahu?![]()
Bende ufaktan toparlanayımda eve dogru yola koyulayım![]()
Cahilliğime verin![]()
Ernest vardı bir film karakteriydi eskiden filmlerini seyrederdim deli bir adamdı o geldi aklıma![]()
O da güzel..Neyse Emre abi yakında tanırsın umarım Ernst'i..(Bize transfer olması sebebiyle
)
So what?
Saike
Ha bide Beşiktaş'a mı transfer oluyor
Hepten gerisinde kalmışım gündemin yahu![]()
Emre sen kapat bilgisayarı git evine. Dinlen 2 gün, gerçekten gerisinde kalmışsın.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
nereye dinleniyorsun yahu not çıkarmama lazım millet benim çıkaracağım notu bekliyor. Pazartesiye kadar çıkarabilirsem çalışıp salı günü millet sınava girecekNot çıkarma kısmının da %1'i tamamlandı denebilir.
![]()
Yav be vefakar arkadaş işte. Bende artık öğrencilik hayatımın son yılına girdiğim bu senede ilk defa notlarımı başka öğrencilerde gördüm, bir garip oldum, benim defterimi alıp fotokopi çektirmişler ve kime baksam benim notlarımı görüyorum. Ayrı bi gururlanıyor insan yahu, bilsem ilk seneden beri böyle yapardım hem çalışmış olur daha başarılı olurdum hem de sevap kazanırdım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Geldim,gördüm,yerimde duramıyorum film izlemeye gidiyorum görüşürüz![]()
![]()
![]()
O işin İstanbul'da bir sektörü var Serkan. Fotokopici ile anlaşıyorsun. Düzenli not tutup defterini götürüp fotokopiciye bırakıyorsun adam oradan fotokopi alıp millete satıyor. Sonrada sana cüzzide olsa bir maaş veriyor ve fotokopilerini bedava çekiyor![]()
Bizim başımıza gelmişti öyle bir olay, 4,5 liralık bir dersin notu vardı bu sene, fotokopici gelene "Bu notu alan kesin geçiyormuş, geçen sene filanca kişinin notu" diyerek sattı bize fotokopileri. Sonuç mu? Sınıfın çoğu o dersten kalacak.Eğer anlaşmaz varsa kız da iyi kazandı yoksa fotokopici hepten kazandı.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Selamlar..
eheheh
Bizim notları aldığımız fotokopici benim kız arkadaşıma önermişti böyle birşey yapmayı. Notlarını getir fotokopilerini bedava yapayım aylıkta 100 lira vereyim demişti. Ama Çan eğriside düşünülünce çokta karlı bir iş olmuyor. Gerçi ben olmasam yapabilirdi muhtemelen ama ben sınavlarda sürünüyor olup sınırlarda geçince bazen![]()
Sana da ehehehe o zaman. İnsan biraz bakar da hırslanır çalışır arkadaşına.
Çan çok kötü gerçekten ya, biz 1 sene ile yırttık, 60 alıyorsun geçiyorsun.
"YÜCE ATATÜRK"
Neyse ben artık kaçtım. Eve gidince görüşürüz.![]()
Güe güle, görüşeceğiz mutlaka.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bu aşağıda konuyu kimler bakıyor olayının gelmesi pek iyi olmadı sanki..![]()
So what?
Saike
S@lamlar .
Ne salamı![]()
maret demeyeceğim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Az önce manyak bişey oldu![]()
Last edited by JunkChorn : 31.Ocak.2009 at 20:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
bende merak ettim.
emre abi seni yeniden buralarda görmek güzel oldu. bi kız mevzusu varda danışayım diyorum![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Ne kızı![]()