valla bütün büyüklere karşı fc-amc-mc-mrl kim varsa tekme tokat dövdür ve ters ayağa zorla. dr-dl'yi de dövdür ve ters ayağa zorla. kaleciyi de ters ayağa zorla. bir gıdım top oynayamıyorlar öyle yapınca.
saol yapıcam sölediklerini
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaşlar ilk yarının son maçı olan Trabzonspor maçını tekrar oynamak zorunda kalıorm.Maçtan sonraki 3. gün oyun takıldı ve trabzon maçından önce auto save yapılmıştı iyikide daha önceden yapılmamış.Birazdan eklicem ts maçını ve puan durumunu
Last edited by tarikko : 30.Ocak.2009 at 23:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Lewa ile A_quino'yu yan yana oynat arkalarına Cangele'yi koy sağda zten topuz gibi bi hayvan var
Lewa'yı oynattıkça kazanırsın ki baktım kritik maçlarda goller atmış ..
iyi başlamışsın umarım devamı gelir![]()
sağol lewa'yı ilk yarı çok oynatamadım ama ikinci yarı daha fazla şans vericem ama çok gol kaçırıo yaolsun biraz daha denicem teşekkürler !!! A_quinoda ilk yarının ortalarından sonra oynayamadı 1 ay sakattı yeni iyileşti...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kupa'da 3. maçta deplasmanda Antalyaspor'u Bilal'in golü ile 1-0'la geçtik !!!
Last edited by tarikko : 31.Ocak.2009 at 12:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
benim tekme-tokat taktiği işe yaramış trabzon'a karşı![]()
[URL=http://imageshack.us][/
Konyaspor'u Kadir Has'daki ilk maçta rahat yendik !!! Maçın yıldızı Bilal Aziz oldu....
Ve çeyrek finaldeki rakibimiz...İlk maç Kayseri'de
Gaziantepspor'dan Bekir ve Altay'dan genç kaleci Gökhan sezon sonunda Kayserispor'da !!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
o taktikle yapmadım ts maçınıikinci yarı denicem onu
Last edited by tarikko : 31.Ocak.2009 at 13:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Galatasaray Kayseri'den çıkamadı !!! Sahamızda Gs'yi Cangele'nin golüyle mağlup ettik.Sivas'ın yenilmesiyle tekrar liderliğe yükseldik...
Maçın Yıldızı Franco Cangele oldu...Süpersin Cangele...
Deplasmanda Antalyaspor'u Celso ve A_quino'nun golleriyle 2-0 mağlup ettik..
Maçın Yıldızı.
20.Hafta sonunda Puan Durumu !!!
ŞAMPİYON KAYSERİ![]()
Deplasmanda İ.B.B karşısında 2-1 kazandık !!!
Maçın yıldızı Daniel A_quino !!!
Sonraki hafta sahamızda Kocaelispor'u ağırladık.Cangele sayesinde rahat bir galibiyet aldık![]()
Maçın yıldızı Cangele oldu !!!
Ligdeki ikinci yenilgimizi aldık.Pozisyonları değerlendiremedik ve mağlup olduk.![]()
24.hafta sahamızda Gaziantepspor'u 2-0'la geçtik....
Maçın yıldızı Eduardo Costa !!!
Puan Durumu !!! Liderliği Fenerbahçe'ye kaptırdık...3 hafta sonra Kadıköy'de onlarla yapacağız !!
Deplasmanda Konyaspor'a karşı kötü bir oyunla berabere kaldık !!!
Galatasaray'da Skibbe'nin geleceği tartışılıyor.Yerine gelmesi beklenen adaylardan biri de Tarık Kazanci olarak gösterildi....
26. hafta'da Denizlispor'u ağırladık.1-0 öne geçen Denizlispor'a karşı maçı Lewandowski'nin büyük katkılarıyla 2-1'e çevirdik.
Maçın yıldızı Mehmet Topuz....
Kayserispor'un genç oyuncusu Tevfik Köse sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Tarık Kazancı'nın takımda tutulması gerektiğini söyledi....
Puan Durumu-Bu hafta Fb Sivas deplasmanında 90+5te attığı golle 3 puanlık farkı korudu !!!
Haftaya Dev Maç:Fenerbahçe-Kayserispor Yer:Şükrü Saraçoğlu
Eksikler:Fenerbahçe: Deivid,Alex,Edu/Kayserispor:Ali Turan
Kayserispor ile 3 yıllık daha anlaştım.Kamuoyuna duyurulur.
Olmadı !!! Deplasmanda 82.dakikada o golü yemeseydik 3 puanı Kadıköyde alacaktık ama olmadı
Maçın yıldızı Borges
Deplasmanda Sivasspor'a 5 dakika uzatılan maçta 90+7de yediğimiz golle yenildik !!!
Sahamızda Eskişehirspor'u 3-1 yendik...
Maçın yıldızı Turgay...
Deplasmanda Hacettepe'yi gole boğduk..Cangele hem şov yaptı hem de 3 gol attı...
Maçın yıldızı Franco Cangele .....
Puan Durumu ..... 4 hafta kaldı ... Kalan Maçlar:FB=Beşiktaş(H),Ankaraspor(A),Trabzonspor(H) ,Galatasaray(A)
KAYSERİ=Ankaragücü(H),Beşiktaş(A),Ankaraspor(H),Tr abzonspor(A)
İki takımın da fikstürü zorlu. Heyecanlı bir kariyer oluyor. Şampiyon Kayseri olur umarım.
Başarılı gidiyorsun umarım şampiyon olursun dostum
beşiktaş çok dengesiz takım ya .. 1 gol bulursan arkası gelir . .
Böyle şey olmaz !!! Gerçekten yazık adamlar 87. dakikada 2.şutlarında golü attılar ve 1 puan aldım!!!
İnönü deplasmanından 1 puan aldık ama maçı hak eden taraf kesinlikle bizdik.Rüştü olmasa Bjk'nin işi çok zordu..Fenerbahçe'de Ankaraspor'la berabere kaldı !!!
Ve 32.haftada Puan Durumu.Şampiyonluk çok zor ama 2.lik için savaşacağız büyük ihtimalle Gs ile aramda 2 puan var tehlikeli bir durum
Maçlar:Fenerbahçe-Trabzonspor Denizlispor-Galatasaray Kayserispor-Ankaraspor..
Oyf, keşke alaydın şampiyonluğu. İkinci olursun ama. O kadar stres yapma.
bence fener ve gs puan kaybederler . .
Senin maçında zor aslında ama alırsın zorda olsa
Last edited by tarikko : 31.Ocak.2009 at 23:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Fener yenilir içime doğdu![]()
Şampiyonlar Ligi çok büyük para kaynağı umarım gidersin.
ne oldu maçlar?
hadi bakalım şampiyonluk için bekliyoruz