evet güzel çektim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İspanya Kupası Kura Çekimi

La Liga 7.Hafta
Maçı hakeden taraf kesinlikle bizdik, rakibimizin 4 şutu vardı sadece. Forvetlerimizin kazmalığı yüzünden 2 puan bıraktık.

7 Hafta Sonunda La Ligada Puan Durumu

Fenerbahçe İçin Yeniden Zigiç

Başkan Aziz Yıldırım`ın açıklamasına göre mutlaka bir yabancı golcü almayı düşünen Fenerbahçe`de, Nikola Zigiç`in ismi yeniden gündeme geldi. Sarı- lacivertli kulüp Sırp oyuncuyla geçen sezonun başında temas kurmuş ancak yıldız futbolcu, Valencia`da kalmıştı. Geçtiğimiz günlerde kulübünden ayrılmak istediğini dile getiren Zigiç için sarı-lacivertli kulübün harekete geçtiği öğrenildi.
Guiza`ya Doping
Yönetim, 2.02 boyundaki Zigiç`i transfer ederek bir taşla iki kuş vurmayı planlıyor. Bu oyuncunun, birlikte oynayacağı Guiza`ya da doping etkisi yapacağını düşünen sarı-lacivertliler, ellerindeki golcüyüde kazanmanın hesaplarını yapıyor. Zaten başkan Yıldırım, daha önce yaptığı açıklamada; Guiza`nın 1 yıl daha kalmasını istediğini söylemişti. Golcü oyuncu da, kulüp arama işini yavaşlatmıştı.zman`a da doping etkisi yapacağını düşünen sarı-lacivertliler, ellerindeki Sırp golcüyü de kazanmanın hesaplarını yapıyor. Zaten başkan Yıldırım, daha önce yaptığı açıklamada; Guiza`nın 1 yıl daha kalmasını istediğini söylemişti. Golcü oyuncu da, kulüp arama işini yavaşlatmıştı.
Morientes`e son teklif 2 milyon euro

Sarı-Kırmızılı ekip ısrarla kadrosunu katmak istediği Brezilyalı oyuncu Oliveria`dan sonuç alamayınca rotayı Valencia`nın yıldız golcüsü Morientes`e çevirdi.
Sarı-Kırmızılı ekip ısrarla kadrosunu katmak istediği Brezilyalı oyuncu Oliveria`dan sonuç alamayınca rotayı Valencia`nın yıldız golcüsü Morientes`e çevirdi. Almanya`da oyuncunun meneceri Gines Carvajal`a bir araya gelen Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, İspanyol yıldıza yıllık 2 milyon Euro teklif etti. Yıldız oyuncunun meneceri, `Morientes`e çok teklif var. En kısa zamanda karar vereceğiz` açıklamasını yaptı. Öte yandan Zaragoza yönetimiyle tekrar masaya oturan Haldun Üstünel İspanyol kulübünden `1. lige için mücadele edeceğiz. Oyuncu göndermek gibi bir düşüncemiz yok` yanıtını aldığı öğrenildi. Forvet listesinde bulunan diğer bir isim ise Herta`nın golcüsü Voronin.Zaragoza`nın Oliveira`yı satmak istememesiyle Morientes`e yönelen G.Saray`ın bu transferde de işi zor. İspanyol golcüye birçok kulüpten teklif var.
Last edited by mehmetkralbjk : 01.Şubat.2009 at 15:57
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Türkçe'mizi kirletmeyelim.