Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
10. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

7 70.00%
  • Berabere biter

2 20.00%
  • Antalyaspor kazanır

1 10.00%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 37 arası toplam 37 sonuç

Konu: Beşiktaş - Antalyaspor [ TSL 18. Hafta ]

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    M.Denizli güzel bir noktaya değindi;Antalya ile tam 4 kez karşılaştık bu sene.Rakip seni çözüyor,ne yapacağını az çok kestirebiliyor ve en önemlisi futbolcular ayrı bir motive olup bu sefer başaracağız,yenilmeyeceğiz diyor...

Tello dm oynamadı.Tello değişmeli olarak bir sağda bir solda ofansif kanat olarak görev yaptı...

-------------------Rüştü----------------

Kurtuluş---Toraman---G.Zan------Ekrem

---------------Sivok---Cisse-------------

-------------------Yusuf----------------

--S.Özkan------------------------Tello---

-------------------Nobre-----------------
    Holosko girince öyle oldu ama.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Dijehua ne kadar vasat bir santrafordur öyle, boş alanda top bile süremedi, 2ye birde insan nasıl pas vemeyi berecemez, tam rezillik.
    Evet , Dijeuha pek iyi bir santrafor olmadığını gösterdi ama defans ve özellikle Rüştü onun karşısında biraz sırıttılar çünkü fiziği çok güçlü bir futbolcu doğal olarakta savunma duraksadı ama o da bu pozisyonları gole çeviremedi yıprattıyı bu anlamda söyledim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Holosko S.Özkan ile değişti ve aynı görevi üstlendi.Değişen bir şey olmadı taktikte...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Çok geride kaldı diye ben öyle sandım herhalde, değişiklikler olurken kaçırdım.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Çok geride kaldı diye ben öyle sandım herhalde, değişiklikler olurken kaçırdım.
    Olabilir,ama aksine ileride çok kaldı.Hatta sol taraftan bir ara baya zorlandık.Ekrem tek kaldı o bölgede...

Tello ve S.Özkan sürekli geziyorlar,o yüzden öyle gelmiş olabilir.Ama dm oynama durumu falan yok yani...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Dijehua'nın vasat bir santrafor olduğunu katılıyorum.Bitiriciliğinin ise gerçekten çok kötü olduğuna Antalya'daki kupa maçında bizzat canlı olarak şahit oldum.Topa iyi vuramıyor.Bir tek fiziği var.Onla etkili olmaya çalışıyor..

Birde Mustafa hocanın formsuz Serdar Özkan'da ısrar edip formayı alabilmek için elinden geleni yapan Bobo'yu yedek bırakması bir taraftar olarak beni çıldırtıyor.Kim bilir Bobo neler hissediyordur.Tamam Nobre ile başlıyorsun maça ama bari Bobo'yu son 15 dakikada alma..M.Denizli bu konuda sanki bizim hocamızmış gibi değilde ajanmış gibi hareket ediyor..Yinede o makamda o olduğu için saygı duymak zorundayız.Umarım bu hareketleri ile ne Bobo'yu kaybederiz nede Nobre'yi..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

guzel bır galıbıyet aldık gercı bazı dakıkalarda yuregımız agzımıza gelmedı degıl hele rustunun son anlarda yaptıgı şaka kötüydü =) bu arada bu hafta sonuca etkı etmese de yıne hakem hataları vardı .. ornegın ıbrahım toramanın attıgı gol ofsayt falan degıldı vs vs ..
    bu arada şemsi'ye katılmamak elde değil .. bobo gibi bir forvet neden kenarda oturturul anlamak gercekten cok guc bır yanda 100 macta 35 ı zar zor bulmus bır nobre dıger tarafta 100 macta 60 gol atmıs bır bobo bu kadar basıt hersey ...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri