ben maça baktım vestel hiç top oynamamış satılık gibi geldi bana siz ne düşünüyosunuz
ben maça baktım vestel hiç top oynamamış satılık gibi geldi bana siz ne düşünüyosunuz
Kardeş ilk önce sen maça nerden baktın sen bana onu söyle maçı ne lig tv ne bir başka kanal verdi,kayserispor maçı bileginin hakkıyla kazandıve hiç kimse bu farklı galibiyete leke süremez bazı şeyleri söylerken adam akıllı söyleyin vestel maçı satsa 2-0 öne geçer mi hiçOriginally Posted by zargı
ha bu arada zargı maçı gittiysen o ayrı
yok abi radyodan dinledim bi anda maç degişti vestel iyi oynarken nolduysa acabamı diyo insan ersun yanalın yapmadıgı bişe deil yaniOriginally Posted by mustang
ya hemen nie kötü düşünüyorsunuz ben bunu anlamıyorum.yok bursa maça yattı yattı yok vestel maçı sattı oldu bu kadar kolaymı bu işler?insan emeğine biraz saygı duyun.Originally Posted by zargı
bide bu vestelin allah belasını versin diye bişey gördüm aşağıda modlar onu silecektir diye tahmin ediyorum lütfen seviyeli olalım.tebrikler kayseri.
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
abi vestel iyi oynuyodu 2-0 dan sonra nolduysa biranda fenere 5 atan takım 7 tane yedi ben bunda bişeler ararım kusura bakma ki takımın basında ersun yanal varsa dahada cok ararımOriginally Posted by gokhanarslan1991