Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 24. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe kazanır
-
Berabere biter
-
Gaziantepspor kazanır
-
Tabata iyi oyuncu, 2 tane çok temiz serbest vuruşdan yararlanamadı birisinde volkanın hiç kendini yormadan aldığı pozisyonda biraz daha akıllı sert vursa gol olurdu belki, ikinici aynı güzel düşündü ama Volkan bu sefer çok fazlasıyla iyi yer tuttu..
Beto belkide hayatında böyle bir dev takımla maç oynayacakmıdır bilemem ama bu kadar çok pozisyondan başarısız dönmez heralde müthiş derecede pozisyon yakaladı ama hiç birisinde fayda yok..
Yasin çakmak aslında çok sevdiğim hırslı harbi bir defans bu tarz oyuncuları futbola küstürmemek lazım aradada olsa oyunda görmeliyiz böyle gençleri, tabii iskeleti kurulmuş bir defans var ama böyle oyuncularda geleceğe yatırım olarakdan tecrübelendirilmeli..
Guiza (Namı Diğ-er ) Gülizar; yok abicim ben şuna kaanat getirdim, verecen bunu sivas ankaragücü bursaspor vs. anadolu takımlarına atsın bir sürü gol iyi adam koşularıyla defansı bezdiren oyuncu ama yok bu Fenerbahçe'de ekmek bulamaz bence..
of , ne çok konuştum
Fenerbahçe bence Lig'de bir cacıklar yapacak ama onlarda bilmiyorlar ne yapacaklarına, umarım yakın zamanda şöyle gol seviyesi yüksek maçlar izleriz.
Mesaj Yetkileri