1 ile 30 arası toplam 951 sonuç

Konu: Fenerbahçe SK

Threaded View

Öncelikle herkesler selamlar.Tüm yorumları okudum ve birkaç şey yazma gereği duydum.
    Güiza hakkında çok konuşulmuş.Bende hasta bir fenerliyim ve futboldan çok iyi anladığımı iddia ediyorum.
    Arkadaşlar güiza öyle ahım şahım özelliği olan bir oyuncu değil.bir kaç yerde okudum guiza hızlı bir oyuncu falan yazmışlar.bence hiç alakası yok.
    Güiza'nın çok önemli iki özelliği var.
    Birincisi guiza çok ama çok iyi ofsayt bozar.yani guizayı çok nadir görürsünüz ofsayta düştüğü zaman.yanı defansın arkasına ofsayta düşmeden çok ii sarkar.bir diğer özelliği ise güizanın yapabildiği ikinci şey sadece dikine atılan toplara ii koşular yapabilip defansın arkasına sarkıyor burada da az önce yazdığıum 1. özelliği iyi olduğu için yapabiliyor.yani sıçraması kötü kafa vuruşları kötü olduğu için kanat organizasyonlarına guiza etkili değil.guizanın en etkili oldugu pozisyonlar kendisine derinlemesine yerden atılan paslara yaptıgı kosulardır.bunun dışında güiza öyle abartılacak bir oyuncu değildir.yediğimiz 14 milyon euroluk bir kazıktır.
    FM dilinden konuşmadığım için özür dilerim.
    Ama tekrar belirteyim futboldan reel futboldan sistemden taktikten oyun anlayışından çok ama çok iyi anladığımı iddia edebilirim.Saygılarımla...
    Bu arada çalışmalarınızda kolay gelsin.Bizler için çok çalışan Türksportal ailesine Teşekkürü bir borç bilirim...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu arada ben 30 yaşındayım neden 22 yaşında görünüyorum anlamadım
    Kontol Panelimde doğum tarihim Doğum Günü Tarihi - January 27, 1987 olarak gözüküyor. Benim gerçek doğum tarihim : September 5, 1979
    yönetici bir arkadaş düzeltirse sevinirim.
    Last edited by ehumania : 02.Şubat.2009 at 13:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri