Liverpool da oynıyan Hakan Duyan ve Charlton da oynıyan Tamer Tuna .. İkiside sadece İngiliz vatandaşı olarak gözüküyor ama Hakan Duyan Türkiye U17 de oynamış ama Tamer Tuna hakkında bilgim yok.
Liverpool da oynıyan Hakan Duyan ve Charlton da oynıyan Tamer Tuna .. İkiside sadece İngiliz vatandaşı olarak gözüküyor ama Hakan Duyan Türkiye U17 de oynamış ama Tamer Tuna hakkında bilgim yok.
Ilk once bunlarin Turkiye ligleri ile alakasi olmadigini ve tamamen Ingiliz arastirmacilarin elinde oldugunu belirteyim. Elestiri veya yorum yapmadan son surumu kontrol edelim lutfen. 9.0.2'de Hakan Duyan'nin Turk vatandasligi var... Tamer Tuna icin ise Ingiliz arastirmacilara mesaj attim...
Evet Türk araştırmacılarının elinde olmadığını biliyordum sadece belirtmek istedim ve İngiliz araştırmacılara mesaj attığın için teşekkürler bu konularla ilgilenmemiz lazım ayrıca Semih Aydilek hakkında kendisi sanırım Türkiye U17 de oynamış 6 özel maçta ama U17 olduğundan eminde değilim sanırım beğenilmemiş ve birdaha çağrılmamış şimdi Almanya Ümit Milli de oynuyor diye duydum ve birde resim paylaşayım işte;
Fiziği çok iyi bir oyuncuya benziyor kaptırdığımıza üzüldüm![]()
Belki daha önceden farkeden vardır ama arama yaptım göremedim..
Antalyaspor yerine oyunda bazı yerlerde Antaylaspor yazılmış..
Bu sadece bir örnek..Birçok yerde yanlış yazılmış..
![]()