Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

12 50.00%
  • Berabere biter

7 29.17%
  • Gaziantepspor kazanır

5 20.83%
1 ile 30 arası toplam 120 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Gaziantepspor [ TSL 18. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Dede, defans güvenliğini unuttuk demiş. Şimdi ben maçı izlemesem bu açıklamayı görsem kafamda şöyle bir maç canlandırırdım; Fenerbahçe baskılı oynamış şanssızlık vs. golü bulamamış ardından Antep bir kontrayla Fenerbahçe'yi avlamış sonra Fenerbahçe tekrar baskıyı kurup golü atmış ve 2 puandan olmuş. Dede'nin açıklama sahadaki futbol ile çelişiyor.

Josico girdi gol yedik, Josico çıktı gol attık. Burası da ilginç bir durum. :}
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Alex istediği kadar gol atsın ister ölüsü yetsin ister dirisi maç boyunca oynamadıktan sonra ne yapayım golü Deivid ve Alex takımın en kötüleriydi bence.Eğer forvetimizden verim istiyorsak Alex'in oynamaması ve çift forvet oynamamız gerek.Semih-Güiza-Alex bu üçü oynayınca da orta sahadaki açıkları gördük.Ben artık Fenerbahçe'den baskılı oyun istiyorum en azından Kadıköy'de nedir bu yahu.Evladı pardon Josico zaten ayrı bir durum yahu Denizî oyuna alsan ne olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Alex istediği kadar gol atsın ister ölüsü yetsin ister dirisi maç boyunca oynamadıktan sonra ne yapayım golü Deivid ve Alex takımın en kötüleriydi bence.Eğer forvetimizden verim istiyorsak Alex'in oynamaması ve çift forvet oynamamız gerek.Semih-Güiza-Alex bu üçü oynayınca da orta sahadaki açıkları gördük.Ben artık Fenerbahçe'den baskılı oyun istiyorum en azından Kadıköy'de nedir bu yahu

Aragones alınan 1 puandan memnuniyetini dile getirmiş.

Zico gibi hiç kimse yapamaz bu takımı.

Mesaj Yetkileri