1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Gol Kralları

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hoca Marquinnos'u nasıl oynattın acaba ? Bende aldım oyunuma ama forvetimde yeterince iyi adamlar var zaten.. Söylersen çok fazla gol atmış çünkü.
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Hoca Marquinnos'u nasıl oynattın acaba ? Bende aldım oyunuma ama forvetimde yeterince iyi adamlar var zaten.. Söylersen çok fazla gol atmış çünkü.
    Ben 4-4-2 oynuyorum ikili forvetten biri target striker (Batuhan Karadeniz'di) yanında da amc gibi oynayan çok top alan dikine giden creative freedom ı da yüksek olarak marquinhos'u oynattım sonuç bu işte yani marquinhosu forvet arkasın veya kanat oynatarak yazık etmeyin oyunun en iyi forveti olabilir
    7

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Fenerbahçe kariyerimde Oscar Cordozo 30 Maç-32 Gol,28 Maç-33 Gol sonrada transfer oldu Barcelonaya.

Quote Originally Posted by b7baris View Post
    Ben 4-4-2 oynuyorum ikili forvetten biri target striker (Batuhan Karadeniz'di) yanında da amc gibi oynayan çok top alan dikine giden creative freedom ı da yüksek olarak marquinhos'u oynattım sonuç bu işte yani marquinhosu forvet arkasın veya kanat oynatarak yazık etmeyin oyunun en iyi forveti olabilir
    bu adamı paso gazlamanız lazım. bende ilk sezonunda yattı, en kötü transfer seçildi. ikinci sezon tutamadık 30-35 gol attı(toplamda), sonraki sezon araki bulasın 4 gol attı sadece. (etmediğim küfür ve hakaret kalmadı) bende gittim erasmus'u aldım, takımı o kurtardı

Mesaj Yetkileri