Şöyle düşünün.Aslında istatistik olarak takibini yaptım.Bende çok ender uzaktan gol yiyorum ama çok şık goller atabiliyorum uzaktan.Dün hatta bir kaç jeneriklik gol oldu ama o tür golleri takımın en yetenekli oyuncusu atabiliyor hep ve önü çok boş kalırsa ki bu da normaldir.

Yalnız şöyle bir durum olduğu ortada.Uzaktan gol yememeyi sağlamak toplu defans toplu hücüm sahaya yayılarak presli anlayışla rakibin topu zayıf ayağına almasını sağlayarak mümkün.Tabi bunun taktik dizilişlere göre çeşitli parametreleri var.

Uzak şutu 5 olan bir adamın tutturması mümkündür.Ne gol attı kırk yıl olsa atamaz deriz.O tür atılan kariyerlerde yaptığım istatiktiksel incelemelerde de o oyuncunun sezon boyunca gol sayısını cıkaramadığını görmekteyim. Normalde her maç böyle giydirse en azından sezonu 10-15 golle bitirmesi gerekiyor ama 2-3 golde kalıyor öyle bir oyuncu.

Ama genelde şöyle bir durum var .O tür oyuncuların senede bir attıkları goller kullanıcıların oynattıkları takımlara denk geliyor.Belki öyle bir hata olabilir.Belkide kullanıcılar rakip oyuncuyu bilgisayarın rahatsız ettiği gibi yeterince rahatsız edemiyorlardır.