1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: Hakan Şükür:''Fenerbahçe Bizden Daha Güçlü''

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by dinaMYt
    bir adamın önce kendi oynadığı takım arkadaşlarına saygısı olur.kadrom dar de kadrom genç ve tecrübesiz de ama daha güçsüz deme.puan tablosunda hala eşit puanlarla şampiyonluk yarışında olduğun rakibine karşı kendini güçsüz hissediyorsan ve türkiye liginin gelmiş geçmiş en büyük golcülerinden biri olarak kendine de güvenemiyorsan istersen 70 yaşına kadar oyna.
    ben katılmıyorum sana. takım arkadaşlarına bir saygısızlık yaptığını düşünmüyorum. 5 yaşındaki çocuk kadroları karşılaştırdığında kimin daha güçlü olduğunu anlar. ki bu güç farkı da yapılan 4 maçın 3'ünün kaybedildiği göz önüne alınca gözüküyor. Biz onlardan daha güçlüyüz dese komik duruma düşmez miydi ?

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by iori
    ben katılmıyorum sana. takım arkadaşlarına bir saygısızlık yaptığını düşünmüyorum. 5 yaşındaki çocuk kadroları karşılaştırdığında kimin daha güçlü olduğunu anlar. ki bu güç farkı da yapılan 4 maçın 3'ünün kaybedildiği göz önüne alınca gözüküyor. Biz onlardan daha güçlüyüz dese komik duruma düşmez miydi ?
    ben zaten fbnin bizden daha güçlü olup olmadığını tartışmıyorum.takım kaptanının ve takımın en tecrübeli futbolcusunun bu açıklamayı yapmasını anlayamıyorum.eğer gelecek hafta fb şampiyon da olursa yapacağı açıklama "fb zaten bizden her yönden güçlüydü" olacak.böyle bir şeyi takımın kaptanı kabul ettikten sonra ne desek boş,kafalarında bitmiş bazı şeyler.

Mesaj Yetkileri