Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 204 arası toplam 204 sonuç

Konu: Fortis Türkiye Kupası Finali

Quote Originally Posted by BaTuHN
    bunu bahane olarak görmüyosun heralde dimiii
    sanalman_34
    iki takımda aynı sahada oynadığı için bahane olmaması gerekir
    bunu bahane olarak söylemediğim gayet net ama siz nasıl böyle bir anlam çıkardınız? daha önce attığım mesajlara bir bakarsanız bahane yaratıcak biri olmadığımı anlardınız

Nesil
    2005
    Yer
    KAPALI ALT

Quote Originally Posted by paceywitter
    bunu bahane olarak söylemediğim gayet net ama siz nasıl böyle bir anlam çıkardınız? daha önce attığım mesajlara bir bakarsanız bahane yaratıcak biri olmadığımı anlardınız
    zaten bahane diil heralde dedik hemen kızma

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş kupayı söke söke aldı.Tebrikler Beşiktaş.

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

Quote Originally Posted by paceywitter
    ya kardeşim ne bu şiddet bu celal biz sana bahane buluyorsun demedik ki

dalga geçer gibi bi tavrınız var gibi geldi ama kusura bakmayın yanlış anlamışım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçeliler'in kupa törenine katılmaması bence çok saygısızca bir hareket.

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

Kupa törenine katılmayan takımı, kupadan 1 sene men etsinler.. nedir bu saygısızlık, 2. olmuşsun madalyanı almıyorsun.. gelecek seneden itibaren böyle bir uygulamaya geçilmeli..

Nesil
    2005
    Yer
    KAPALI ALT

Quote Originally Posted by Frank_Castle
    Kupa törenine katılmayan takımı, kupadan 1 sene men etsinler.. nedir bu saygısızlık, 2. olmuşsun madalyanı almıyorsun.. gelecek seneden itibaren böyle bir uygulamaya geçilmeli..

biraz abartmışın ama neyse ama gerçekten büyük saygısızlık 2.olabilrsin napıcan kazanmaktan war kaybetmekte bükemediğin eli öpüceksin dimiiii

beşiktaşlılar maçtan sonra bir baba hindiyi söylemişler şimdi böyle yaparak bjk galatsarayın intikamını mı aldı?

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

abarttığımı düşündüm ama bu kaçıncı 2. li törenini boykot ? madem 2. liğini başarı görmüyorsun bu turnuvanın, katılma arkadaşım .. katılma tutan yok ..

Nesil
    2005
    Yer
    Kapalidan

iki takımda hakketti ama besiktasın kaybedecek baska hiçbirseyi olmadıgı için maca daha fazla asıldı mehmet sedefi de ilk defa canlı izledim o varken adem dursun niye alınmıs hayret

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by ernusal
    beşiktaşlılar maçtan sonra bir baba hindiyi söylemişler şimdi böyle yaparak bjk galatsarayın intikamını mı aldı?
    Kendi itikamını aldı.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

"2002'de onlar da çıkmamıştı, hatırlatırız!"
    Kulubümüz Beşiktaş yönetiminden gelen açıklamalara sert bir şekilde yanıt verdi

Fenerbahçe Kulübü, Beşiktaş'ın 2002 yılında Bursa'da Kocaelispor ile oynadığı Türkiye Kupası Final maçını kaybetmesinin ardından seremoniye çıkmadığını hatırlattı. Kulüpten yapılan açıklamada, Siyah-beyazlı takımın 3 Nisan 2002 tarihinde Bursa'daki kupa finalinde Kocaelispor'a yenilmesinin ardından seremoniye çıkmadığı ve bir yetkilinin oyuncuların madalyalarını toplayarak soyunma odasına götürdüğü hatırlatıldı. Açıklamada, "Aradan geçen yıllar sonucunda Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün oyuncularımızın ve teknik heyetimizin seremoniye çıkmamasını eleştirmesi, kulübümüzü ve buna bağlı olarak spor kamuoyunu şaşırtmıştır. Zira konu ile ilgili olarak bir söz hakkının olabilmesi için aynı durumda kalmış olan kulübün eleştirdiği tutumun dışında davranması beklenir. Kupayı hak edecekleri bir futbol sergilemelerine karşın sahada hak etmedikleri bir yenilgi ile ayrılan teknik heyetimiz ve futbolcularımız, o an içinde bulundukları psikoloji ile kupa törenine katılmayarak soyunma odasına gitmeyi uygun görmüşlerdir. Bunu en iyi anlayacak olan da 4 yıl önce aynı tutumu sergileyen Beşiktaş olmalıdır" denildi.

Kaynak: İHA

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

O takımın teknik direktörü de Dum'du..

Mesul bulundu; saldırın.!
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by meddah
    O takımın teknik direktörü de Dum'du..

Mesul bulundu; saldırın.!
    İyi düşünmüşsün.Demek ki Daum finali kaybedince seremoniye çıkmıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    KAPALI ALT

Quote Originally Posted by ernusal

Feyyaz ın söylediği gibi kendi intikamının aldı çünkü tuncay orda sadece galatasaraya laf atmadı Beşiktaş a da attı

daum kompleksli galiba seremoniye çıkmamak yanlıştır ne olursa olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

abi hakettik aldık daha nie uzatıyosunuzki 25 dakka ii oynadılar die bütün maça hükmettik diolar ilk yarıyı bir daha izlemenizi tavsiye ediyorum 11 puan geriden gelip nasıl şampiyon olduğunuzuda hepiniz biliyorsunuz anlatmama gerek yok herhalde

Nesil
    2005
    Yer
    KAPALI ALT

Quote Originally Posted by nurisahin
    25 dakka ii oynadılar die bütün maça hükmettik diolar
    aynen katılıorum ikinci yarının 25 dakkası top oynadılar mça hükmettik diolar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tüm Beşiktaşlı arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Bizim de artık bir kupamız oldu hayırlı olsun Ayrıca Fenerbahçelileri de tebrik ediyorum.Güzel bir maç oldu.

Yalnız Tiganadan Beşiktaşa bir fayda olmayacağıda bence belli oldu.Belkide çok rahat alacağımız bir maçtı.Çünkü ilk yarıyı 2-0 önde kapattık.Ama ikinci yarıda bir türlü değişiklik yapmamakta ısrar etti.Benim evden maçı izlediğim şekilde o da kenardan izledi.Sergeni İbrahim Akını beklerken Ali Güneşle Ali Tandoğanı görünce çıldırdım.İbrahim Toraman Sakatlanmasa belkide Sergeni almayacaktı oyuna.Zaten 2-2den sonra Sergenin pek etkili olması beklenemezdi.Beşiktaş gibi büyük bir camia radikal bir karar alıp kupayı alan Tiganayı gönderse çok iyi ve hayırlı olurdu gibi geliyor bana.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

yahu koray du bi. sen hemen bu basit hata (Bize göre basit daumdan dolayı) dan dolayı hemen yolluyosanız o adamı bizim 2 yıl önce kovmamız lazımdı.
    Bildiği bişi vardı belkide

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by koray_capello
    Tüm Beşiktaşlı arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Bizim de artık bir kupamız oldu hayırlı olsun Ayrıca Fenerbahçelileri de tebrik ediyorum.Güzel bir maç oldu.

Yalnız Tiganadan Beşiktaşa bir fayda olmayacağıda bence belli oldu.Belkide çok rahat alacağımız bir maçtı.Çünkü ilk yarıyı 2-0 önde kapattık.Ama ikinci yarıda bir türlü değişiklik yapmamakta ısrar etti.Benim evden maçı izlediğim şekilde o da kenardan izledi.Sergeni İbrahim Akını beklerken Ali Güneşle Ali Tandoğanı görünce çıldırdım.İbrahim Toraman Sakatlanmasa belkide Sergeni almayacaktı oyuna.Zaten 2-2den sonra Sergenin pek etkili olması beklenemezdi.Beşiktaş gibi büyük bir camia radikal bir karar alıp kupayı alan Tiganayı gönderse çok iyi ve hayırlı olurdu gibi geliyor bana.
    Ya abi doğru diyorsun ama bunuda gönderirsek 2 senede 3. hoca oluyor sanırım...
    Biraz şans vermek lazım teknik direktörlere,açıkçası ben hala Vicente Del Bosque'nin gidişine üzülüyorum.

arkadaşlar şimdi de seromoniye takılıp kalmışınız bırakın bu işleri bjk hakketi kazandı kupanın mutluluğunu yaşayın fb seromoniye çıkıp çıkamaması tamamen kendilerine kalmış bunu daha öncede bjk yapmış ee ne olmuş belki morelleri bozuk çıkmak istemiyorlar.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Uzun maratonun sonunda ipi göğüsleyen Beşiktaş'ı tebrik ederim.

Futbolun içinde kazanmak kadar kaybetmek de var. Bir final maçı oynuyorsunuz, kazanmaktan ziyade burada bulunmak ayrı bir gurur. Tabi kimse final'e kadar gelip kaybetmeyi istemez aöa nasıl ki kazandığınızda o platforma çıkıyorsunuz, kaybetttiğinizde de o platforma çıkmanız gerekir. Herşeyden önce bu bir erdemdir, ne olursa olsun bahne üretmeden kaybetmeyi de bilmektir. (Bunu belli bir takım için söylemiyorum)

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri