Sivasspor'a tebrikler hakettiler bunu bu arada galatasarayın sakatlar ordusuna barış da eklendi
Sivasspor'a tebrikler hakettiler bunu bu arada galatasarayın sakatlar ordusuna barış da eklendi
Sen penaltıcı Nonda'yı çıkarıp Yaser'i alırsan olacağı budur.
Tebrikler iki takımada.Yaklaşık 2.5 saatlik heyecan fırtınası yaşattılar futbolseverlere.
Turu geçtiği için Sivasspor'u tebrik ederim![]()
Yaser diyorsunuz da. Orada Penaltıyı Yaser kacırmadı; Petkoviç kurtardı. Köşeye yerden iyi vurdu ama petkoviç çok iyi uzandı. Arda ve Ümit maalesef üstüne vurdular. Ümit'in kaçırması dönüm oldu zaten.
2 takıma da tebrikler gösterdikleri mücadeleden dolayı.Çok keyifli bir maç oldu gerçekten.
Sivasspor ligdeki yükselişinin ardından kupada da yükselişe devam ediyor.Yalnız Mehmet Yıldızın ettiği o küfür hiç hoş değildi,yakışmadı Mehmet Yıldıza.
Elesek iyi olurdu da elenmemize pek üzülmedim nası olsa bu kupadan birsürü var önümüzde Uefa ve lig maratonu var bide kupa olsaydı bi ton sakat var zaten zor olcaktı...Mehmet yıldız küfürden sonra hakemi görünce hortlak görmüş gibi oldu![]()
Baris Özbek'in sakatlanmasina cok üzüldüm.Zaten Türkiye Kupasi benim o kadar da umrumda degil.14 kere almisiz bu kupayi,bu sene almadik diye kiyamet kopmaz.Ama Baris'in sakatlandigi pozisyonda hakemin devam ettirmesi,Petkovic'in penaltilarda 1 adim öne cikmasina sessiz kalisi beni üzdü...
Ayrica Ümit'in,Nonda'nin bu takimda daha fazla barinamayacaklari anlasildi.
Nonda gecen macta kötü oynadi,ama attigi golle oynadigi kötü futbolun üstünü örtmüstü.Ümit Karan zaten bitik durumda.
Neyse,Sivasspor maci kazandi ve yari finale kaldi.Tebrikler ...
Anadolu takımının kupada devam etmesi güzel. İnşallah Bursa - Sivas kupada final oynarız...
Şov Yaptı Petkovic Ben Maç Penaltılara Kalınca İyi dedim Çünkü Petkovic Aykuttan Çok Daha İyi Bir Kaleci Ve Farkını Koydu Helal Olsun Petkovice Eğer Ardaya Golü İkram Etmeseydik Uzamayacaktı Maç Barışada Geçmiş Olsun Umarım Durumu İyidir Bilicayı Aramadık Bugün Her Oyuncumuz Göreve Hazır Olduğunu İspatladı
Ne beleşinden bahsediliyor yahu. Orada Ardanın takipçiliği, birden hızlanıp karsı karsıya kalması ve Petkoviçin üstünden müthiş bitiricilikle topu aglara yollaması birsey degil mi ? Kamanana da pası topal verdi o zaman. böyle sacma birsey olur mu ?
Penaltılarda Petkoviç fazla çıktı. Özellikle kurtardığı bir penaltıda resmen 2 net adım attı.
Ü.karan bomboş atsa maç bitmişti..
Biraz aşırı heyecanlanmış işte nokta virgül koymadan yazmış yazıları cümle bir türlü bitmemiş. Heyecanına verelim .Bir daha bu şekilde davranacağını ümit etmiyorum.
Anadolu takımının tur atlamasını sevindim. Tebrikler sivas. Barış'a da büyük geçmiş olsun.
Mehmet Yıldız Transfer Haberlerindenmi Bilemiyorum Bir Burnu Kalktı Ya Eyvallah Çok Koşuyor Ama Bugün Etkisizdi 3-4 Maçtır Etkisiz İnşallah Toparlanır Bu Kart Onun İçin İyi Oldu Çünkü Çok Uzun Süredir Dinlenemiyordu Her Maç 11de Artık 1-2 Maçta Olsa Dinlenir
Her sivas maçında olay çıkarıyorsun gerek yok buna yendiniz de ne güzel
Maça gelirsek . maçı dershane sayesinde izleyemedim ne yazık ki . heyecanlı bir maç olmuş . penaltılara hayret ettim . arda , ümit bunlar ne maçlarda oynamış adamlar daha soğukkanlı olmaları gerekirdi . belki iyi vurdular bilmiyorum ama ben onlardan fazlasını bekliyordum . barış'ın sakatlanmasına da elenmekten fazla üzüldüm inşallah önemli birşeyi yoktur .
gercekten dişe diş kana kan diyebileceğimiz türden bir maçtı. Sivas daha çok istedi daha çok hırs yaptı ve sonucunda tur atladı ama Galatasaraylı oyuncuları da tebrik etmek lazım bunca eksiğe bunca olumsuzluga ragmen muthıs bır mucadele seyrettıler bıze ıkı tarafa da tesekkur etmek laızm ..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Dizi dönmüş kardeş ..
Last edited by anil luque : 03.Şubat.2009 at 18:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Gerçek küfür hangisidir bilmem?
Mehmet'in ki mi? Ümit'in buza yada hakeme ettiği mi? Barış dönen dizi mi küfür?
Skibbe'nin öldürün beni diye yalvaran Nonda'yı 100 dakika oynatması mı küfür?
5 kişi ile yedek klubesini oluşturup alt yapıya ettiğimi küfür. Düşünsenize sadece alt yapıdan çıkarıp 2 oyuncuyu yanınızda oturtsanız onlar adına ne gurur verici bir adım olur bu...
Benim kahvede ne zaman oyuncu değiştirecek bu Skibbe bekleyişlerim mi?
Aykut'un kale çizgisini, M.Topal'ın orta yuvarlağı terketmeyişleri mi küfür? Barış oraya buraya koşturup duvurken?
Lincoln'ün ve Baroş'un gerçek yada hafif sakatlıkları mı küfür?
Küfürü boşverin Barış'ın dizi varya o... Küfür o işte.
Skibbe'ye deseler ne istersin bu maçta?
Erken bir gol isterim der...
Sonra'da Sivas kontra atak yapamaz zaten. Seve seve yada küfürle üstüne gelmek zorunda Galatasaray'ın...
Eee ağır Emre A. ve Meira'nın en çok isteyeceği durum budur zaten.
Hazır bölgesini kaybetmeyen Emre G. ve Hakan Balta'da varken...
Bülent'e şu durumda ne olsun istersin diye sorsanız?
Uzaktan bir gol isterim der...
İyi transfer iyi gol.
Eşitiz... Tanrı'dan iki hediye...
2. Yarıya geçelim...
Öncelikle ben maç öncesi Hakan Balta - Topal veya Meira - Topal gibi sağlam iki önlibero bekliyordum.
Volkan Yaman gibi hucumu olmayan bir sol bek her galibiyet gerektiren maçta oynatılırda bu maçta neden oynatılmaz ki?
Neyse maç içinde biliyordum Galatasaray penaltılara giderse maçı alamayacaktır...
İçime doğmuştu ve Galatasaray'a bu hususta güvenmiyordum...
Üstelik Petkoviç ve Aykut'un arasında ki tecrübe farkı da aşikar...
İki takımda sanırım 75'ten sonra penaltılara gitsinde kurtulalım dedi...
Kurtuldularda... Barış hariç. O kurtulmak istemeyen tek adamdı ve sol köşe bayrağına yakın yani kendisine tam ters bir pozsiyonda dizini döndürdü.
Osman'ın Beşiktaş'a karşı kaçırdığı penaltı var 98 veya 99'da Türkiye kupası yarı finalimiydi?
Hayrettin'in yediği 18 gol var Gençlerbirliğinden...
Jardel'in bile penaltı kaçırdığı 4-4'lük Fenerbahçe maçı var.
Arsenal'den başka kimi yenmiştir Galatasaray penaltılarla hatırlamıyorum.
Haa sahi Meira neden penaltı kullanmaz yahu?
Yaser'in hem izlediği hem oynadığı maçların iki katını oynamıştır Meira. Üstelik o soğukkanlılık, o teknik nasıl görülmez
Ümit'te iyi penaltıcı falan değildir bu arada. Herkes öyle sanar. Ancak 2 penaltıdan birini sürekli kaçırır Ümit. %50 civarı ortalamayla penaltı mı atılır yahu?
Bir kere geniş adam. O kendisini çevirene kadar topu nereye vuracağını belli ediyor zaten...
Bünyamin Gezer
Harika bir hakemlikti. Gergin geçmesi beklenen maçı çok iyi yönetti. Cesurca ve dürüstçe helal olsun...
Sivasspor Taraftarı
Genelde yaşlı başlı adamlardan oluşur, olgun insanlar. Sivas, Sivas diye bağırıyorlar sadece... Gerçi olsun 1 saat Saldır Galaaaaaaaatasaray diye bağırmaktan iyidir. (uyuşuk bir tempoyla)
Adamlar o kadar küfürlere rağmen çiçeklerle karşıladılar Galatasaray'ı
Rezil olan utanan var mı?
Nerdeee yaptıkları ırkçılığı haklı çıkarmaya çalışanlar var arkadaş nerde o asalet...
Neyse yeter bu kadar Barış'a çok kötü küfür ettiler ama ha. Rahmetli Federasyon başkanı Uğur'a etmişti bundan daha ağırını.
Fikirlerim burada
Hıncal Uluç mu yazmış bunu?
Last edited by King_91 : 03.Şubat.2009 at 19:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Barış yerde kıvranırken Sivaslı taraftarların "ohh ohh" diye bağırışları çok acı vericiydi.