Arkadaşlar Baros için 12nin az olduğunu düşünenlerdenim ancak 10 golü geçemiyor diyenlere de katılmıyorum çünkü bende oynadığı zamanlarda iyi gol atan bir golcü olabildi. Ancak gözlemlediğim kadarıyla girdiği pozisyonlarda çok kaçıran bir Baros var, yani ne kadar çok pozisyona sokarsanız o kadar çok gol atıyor ama çok fazlada kaçırıyor. Formda ise iyi ama değilse saç baş yolduruyor.
En önemli nokta ise şimdi resimleride koyacağım, o kadar gole rağmen ratingleri düşük yani genelde maçlarda çok kötü oynuyor ama gerçekte gol atamamasına rağmen, hemen hemen her maçta yaptığı boş koşular, doğru zamanda doğru yerde olması işe yarayan özellikleri ama oyunda gol atamayınca çok kötü bir puan alıyor.
Resimlerden önce 2 sezon GSda kaldığım süredeki Barosun istatistiklerini ekledim. Ondan sonra başka takıma gittim çünkü. Ve oyun oynadığım zamanda 9.02 yoktu yani 9.01 ile oynanmışbir oyundur bilginize.
Burada Finishing 13 olması lazım, ama şu anki haliyle 12yi değilde 14 ya da 15 iyi olur düşüncesindeyim..
1. sezon Milan Baros
2. sezon Milan Baros