Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
Sonuç olarak Baros'un özellikleri acilen arttırılmalıdır...Ayrıca Servet'in top kapması 12 bu durumda diğer özellikleri ne olursa olsun bir işe yaramıyor ve de ayrıca Orkun'un özellikleri abartılmış bende liverpool bile istiyordu listeye koyunca bu hatalar da düzeltilirse mükemmele yakın bir oyun bizleri bekliyor
hayırdır savaş falanmı çıktı kuru kuru yazmışsın barosun bütün özellikleri mi artmalı.

barosun 14 bitiricliği olursa çok süper ve gerçekçi olur hızı artabilir bende katılıyorum bunu belirten arkadaşlara.hız ve hızlanması 1 er puan artmalı bence.

servet yorumunu garipsedim açıkçası top kapması 12 diye diğer özellikler sıfırlanıyorda yoksa benim mi haberim yok.servette tereyağından kıl çeker gibi bir top kapma yeteneği mi var.var diyorsan yalan söylüyosun yok diyorsan 12 ye 13 e razı olacaksın.ya da data editörü açmalısın.

ardayı hala beğenmeyenler mi var yoksa ben ardayı devre arasında 28 milyon dolara valenciaya sattım peşinde.arsenal,atletico,bayern munich gibi klüpler vardı.ardayı gerçekte 28 milyon dolar üstü bir fiyata satalım o zaman o fiyat kadar değeride özellikleride artar oyunda.