1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Türkiye Liglerinde Oyun Koduna ait Hatalar

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kiwi21 View Post
    beyler bu bi hata mıdır yoksa gerçekten böyle bi kural var mı sorayım dedim...

Türkiye Kupası ilk maçında Ali Sami Yen'de Galatasaray'a 2-1 yenildim. İnönü'de 90 dakika 2-1 benim üstünlüğümle geçildi. Sonra Galatasaray attı 2-2 oldu. ve genel toplamda 4-3 öne geçti. Ardından ben bi gol buldum 4-4 oldu genel skor ancak Galatasaray'ın deplasman golüyle finale çıkması gerekmiyor muydu? Maç penaltılara gitti, gerçi bu işime geldi ama yine de bi hata olarak algıladım, yoksa kural böyle mi işliyor kupada bilgilendirirseniz sevinirim...

Aynı şehirin takımlarında deplasman kuralı olmuyor diye biliyorum... Ve bu Fortis Türkiye Kupasındada geçerli olması lazım öyle hatırlıyorum hatta geçen Barnley-Tottenham maçında oldu ve maç uzatmaya gitti o aradada yorumcuyla spiker konuştu Fortis Türkiye Kupasındada geçerli diye...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by aniltorres9 View Post
    Aynı şehirin takımlarında deplasman kuralı olmuyor diye biliyorum... Ve bu Fortis Türkiye Kupasındada geçerli olması lazım öyle hatırlıyorum hatta geçen Barnley-Tottenham maçında oldu ve maç uzatmaya gitti o aradada yorumcuyla spiker konuştu Fortis Türkiye Kupasındada geçerli diye...
    Fortis Türkiye Kupasının statüsünde bahsettiğin şekilde bir ayrıntı yer almıyor. Biraz önce baktım, uzatmalarda eşit sayıda gol atılırsa misafir takım penaltılara gitmeye gerek kalmadan tur atlar yazıyor, bahsettiğin gibi aynı şehrin takımları gibi bi ayrıntı yazmıyor.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by aniltorres9 View Post
    Aynı şehrin takımı değil.Arkadaşın sorunu yok aslında.

Bildiğim kadarıyla Fortis Türkiye Kupası'nda deplasman golü kuralı geçerli değil.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Aynı şehrin takımı değil.Arkadaşın sorunu yok aslında.

Bildiğim kadarıyla Fortis Türkiye Kupası'nda deplasman golü kuralı geçerli değil.
    Deplasman golu kurali gecerli.

Uzatmalarda atilan gollerin de deplasman golu kuralina gore degerlendirilmesi gerektigi hataliydi. Duzeltildi.

Mesaj Yetkileri