Evet evet o. Ben memnunum, 16-17 yaşlarında 2 oyuncu almıştım. Şu anda 3. sezon ve 2'si de direk takımda oynayabilecek seviyeye geldiler. Bu artan sakatlıklar idmana mı bağlı bilmiyorum, geçen sezon bu kadar sakatlık olmuyordu aynı idman olmasına rağmen.
Konya deplasmanında Adriano yine ağları havalandırdı. Semih’in de attığı golle karşılaşmayı 2-0 kazandık.
Adriano formunun zirvesine ulaştı. 6-2 kazandığımız maçta 3 gol attı ve büyük kulüplerin yeniden dikkatini çekmeyi başardı. Farklı kazandık ama yediğimiz 2 gol beni çok sinirlendirdi.
Şampiyonlar Ligi’nde rakibimiz nispeten kolay sayılabilecek Lyon. Banzema üstün performans sergileyerek Lyon’un 2-0 kazanmasını sağladı. Oynanan oyuna bakılınca skor böyle olmamalıydı diyorum.
İnönü’de oynanacak derbi maçı öncesi Ali Sami Yen’de Trabzonspor’un Galatasaray’ı yenmesiyle bu hafta şampiyon olma ihtimalimiz ortaya çıktı. Trabzonspor’un galibiyetini sahada ısınırken öğrenen futbolcularım soyunma odasında bugün burada ligi bitirelim diye birbirlerine söz verdiler ve sahaya öyle çıktılar.
Ve Şampiyon Fenerbahçe
28. haftada şampiyonluğu ilan ediyoruz. İnönü’de Emre Güngör’ün perdeyi açtığı maçı Adriano ve Gökhan Gönül’ün golleriyle maçı 3-1 kazanıyoruz. Lyon maçı öncesi gelen şampiyonluk camiayı sevince boğdu. Şampiyonluğun ezeli rakibin sahasında alınan galibiyetle gelmesi daha da sevindirici oldu. Ama şimdi 3 gün sonra oynanacak Lyon maçını düşünme zamanı, eğlenmek için zaman yok.
Galibiyet Yetmedi
Deplasmanda kaybedilen maçın ardından işimizin zor olduğunu biliyorduk. Erken bulacağımız golle turu geçebileceğimize inanıyordum. Ama olmadı, ilk devre 0-0 sona erdi. 2. devrenin başında Giray ile öne geçtik. Umutlandık ama umutlarımızı yine Benzema yıktı 70. dakikada. Maç 1-1 olduktan sonra ise hiç umudum kalmadı. Maçın son dakikalarında Adriano’nun attığı gol teselliden öteye götürmedi bizi. Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Final’de eleniyoruz.
Alamadığım Türkiye Kupası kaldı. Bu sene kupa hasretine son vermek istiyoruz. Kupa’yı kazandıktan sonra yeni heyecanlara yelken açabiliriz, Avrupa’nın dev kulüpleriyle adımız anılıyor sürekli.