Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
Sonuç olarak Baros'un özellikleri acilen arttırılmalıdır...Ayrıca Servet'in top kapması 12 bu durumda diğer özellikleri ne olursa olsun bir işe yaramıyor ve de ayrıca Orkun'un özellikleri abartılmış bende liverpool bile istiyordu listeye koyunca bu hatalar da düzeltilirse mükemmele yakın bir oyun bizleri bekliyor
Dünyada tackling ile top kapmak artık çok az ligde var, sıfır orta saha mücadelesi liglerinde, örn. İngiltere, Brezilya..

Orta saha müdahele edip savunma alanını daraltınca Interception (Top arası) oldu kapılan toplar.Savunmacının temiz top kapmasından öte alan daraltıp pas alanı bırakmamak gerekli.
Haldur huldur saldıran takım kalmadı, saldıran da darma duman oluyor zaten.O efsane Ferdinand'lar, Nesta'lar, Puyol'lar tackling yerine interception yapıyor zaten artık.Artık stoperler, CL Finali oynamak isteyenler takımların high-end (en üst klasman) seviye maçlarında en önemli anlarında birebirlerine arkaya sarkarsa, açık alan çıkarsa ortaya çıkıyor.Galatasaray savunmaya gömülmeye başladığı zaman Denizlispor'da Servet'e dönüşmeye başlayacak Servet Çetin.Sebepleri çok fazla, onu da bilen bir başkası açıklar artık yoruldum

Quote Originally Posted by 03Gs1905 View Post
yaptığım yorum fanatikliğin dik alası hatta.Ama 4 gol atmış güiza'nın bitiriciliğinin hala 18'de kalmasında ısrar etmek ne oluyor bende onu çözemiyorum.Bari Lugano'ya da 18 bitiricilik verinde tam olsun ne de olsa attıkları gol sayıları aynı.Oynayabileceğim bir Galatasaray'ı oyunda görmek ve istemek en doğal hakkım.Çok çabuk sakatlanan Lincoln ve Kewell,bir türlü gerçek performansına ulaşamayan sözleşmesi bittiğinde serbest bırakırsam ortada kalan bir Arda,istikrarsız barış,mehmet topal orta sahası,35'lik carlos eski günlerinden resitaller sunarken süper profyosonel Emre Aşık 2. lig topçusundan farksız.

Ben fanatik bakışımla mutluyum peki ya siz?
9.0.3 için ne düşündüğümü açıklamadım, nereden tahmin edebildiniz?Ya yanılıyorsanız? 6 aydan önce hiç bir data değiştirilmez, etik olarak hoş değil, 1 yıldan önce kimse de tam olarak değerlendirilmemeli.

Üslup hoş değil, oynayabilinecek bir data istenmez, gerçekçilik açısından en doğru data istenir amaç oyunda Fenerbahçe'yi, Beşiktaş'ı elemek ise ne kadar oyundan zevk alınabilir siz karar verin.

Ayrıca FB konusu FB Araştırmasında, GS konusu GS araştırmasında tartışılır, Güiza'yı araya katarak zaten amacın Baros'u tartışmak olmadığını anlatabiliyorsunuz.Amacınızı gerçekçiliği tartışmak değil, apaçık ortada.Arjantin'de -5 edebilecek bir oyuncuya -10 girilmiş kime ne (farz-ı misal), iş arkadaşım benden 1 M$ fazla ürün satmış kime ne (farz-ı misal)?