1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Evet haklısın oyunda Galatasaray ı hiç Galatasaray olarak oynatamadım, mükemmel kadrosuna rağmen oyunda çok yetersiz zaten Lincoln le Kewell 1 sezonda maksimum 10-15 maç oynuyor.. Baros a bakınca tek forvetmi?? Asla, bu forumda 100 kişiden 2 kişi Baros a 15 gol attırdı diye yükselme olmuyor, işte resmen ortada Baros a gol attırmak imkansız oyunda GS yi hiç birzaman GS gibi oynıyamıyoruz.

Bu sene harikalar yaratan Lincoln ün formu halısaha da iş çıkışı maç yapan 50 yaşındaki adamlardan daha kötü Kewell a bakınca sanki camdan Kewell gibi her maç sakatlanıyor ayrıca Arda da hiç bir artısı yok onun yerine anadolu takımından aldığımız kanat oyuncusu koysak aynı verimde oynar. Baros u da ne yaparsak yapalım saçımızı başımızı yolduruyor ve onuda satıyoruz... Sonuçta GS yi GS gibi oynayamıyoruz...

Günlerdir sadece okuyorum ama artık bende yazıcam...Güiza tartışılmasın deniliyor Baros boş kaleye atıyor gollerini deniliyor ee o zaman Güiza boş kaleyi kaçırınca Finishing 18 oluyor Mükemmel bitiricilikle goller atıldığında 13 mü oluyor...Hiç biir Futbolcu 25 maçta 20 gol attığında 13 Finishing yeterlidir denilir.O zaman bana birtane örnek futbolcu gösterin avrupadan Güiza da helal olsun geçen sene attı bu sene Finishing 18... Oyunda avrupada ses getiren deplasmanlarda rahat oynayan her golünde klaslık olan mükemmel teknikli ve formda olan oyuncular istiyoruz... (Birde Türkiye ligiyle ilgili neden Türkiyeye gelen oyuncular PA ları düşüyor oyunda adam Türkiye ye gelince birşeyler mi kaybediyor Futbol hakkında..?) Galatasaray ın FM deki hali zaten ancak oyunda olur...
    Last edited by aniltorres9 : 05.Şubat.2009 at 12:59

Mesaj Yetkileri