Sayfa 10 / 15 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 448 sonuç

Konu: Adres Değişti: "3. Durak Sevilla"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ankaraspor ile hem ligde hem kupada arka arkaya 2 maç oynadık ve 2 karşılaşmada da zorlansak kupa maçını 2-0, lig maçını da 2-0 kazandık. Adriano 2 maçta da gol atmayı başardı. Diğer goller de Arda ve Kierrison’dan geldi.

Son maçta Kierrison’un 1 ay sakatlanması kötü oldu. Rize ile deplasmanda oynadığımız maçı da zorla 1-0 kazandık. Fiorentina maçı öncesi 3 maçımızda da kötüydük. Ligde puan farkı 16 oldu 2. ile.

Ve Fiorentina maçı. 3-1’in avantajıyla maça başladık. Adriano’nun erken bulduğu gol turu bize neredeyse getirmişti. 2. devre gol yememeye dayalı bir anlayışla sahaya çıktık. Fiorentina maçı 2-1 kazandı ama turu atlayan taraf Fenerbahçe oldu ve tarihinde 2. defa Şampiyonlar
    Ligi’nde çeyrek finale kaldı.

Kornerleri iyi kullanmasak puan kaybı yaşayabileceğimiz bir maç olabilirdi. Doktorları değiştirdim ama bu sakatlıklar hala aynı. Salih 1 ay sahalardan uzak kalacak.

Ligde şampiyonluğu bakalım kaçıncı haftada garantileyeceğiz;

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

maşallah maşallah

bu arada bizim ortak kariyeri kapatabilirsin üstad
    Muhteşem bir ortak kariyerle karşınızdayız diye başlayan kariyer. .

Kariyeri baştan sona takip ettim kazandıgın başarılar için tebrik ediyorum kaçırdım mı bilmiyorum ama antreman programın ne durumda ?

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Şampiyonlar ligini al Serkan al

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Antreman programını kendim oluşturmadım. Siteden indirdiğim bir programı kullanıyorum. Populer olan bir programdı ama adını hatırlayamadım şu an. FM'de herşeyi yapmayı deniyorum da kendime ait antreman programı yapma konusunda kendime güvenemiyorum bir türlü.

İnşallah Burak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Tugs Trainingmi kullanıosn Serkan ? Gelişimleri iyimi oyuncuların ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet evet o. Ben memnunum, 16-17 yaşlarında 2 oyuncu almıştım. Şu anda 3. sezon ve 2'si de direk takımda oynayabilecek seviyeye geldiler. Bu artan sakatlıklar idmana mı bağlı bilmiyorum, geçen sezon bu kadar sakatlık olmuyordu aynı idman olmasına rağmen.

Konya deplasmanında Adriano yine ağları havalandırdı. Semih’in de attığı golle karşılaşmayı 2-0 kazandık.

Adriano formunun zirvesine ulaştı. 6-2 kazandığımız maçta 3 gol attı ve büyük kulüplerin yeniden dikkatini çekmeyi başardı. Farklı kazandık ama yediğimiz 2 gol beni çok sinirlendirdi.

Şampiyonlar Ligi’nde rakibimiz nispeten kolay sayılabilecek Lyon. Banzema üstün performans sergileyerek Lyon’un 2-0 kazanmasını sağladı. Oynanan oyuna bakılınca skor böyle olmamalıydı diyorum.

İnönü’de oynanacak derbi maçı öncesi Ali Sami Yen’de Trabzonspor’un Galatasaray’ı yenmesiyle bu hafta şampiyon olma ihtimalimiz ortaya çıktı. Trabzonspor’un galibiyetini sahada ısınırken öğrenen futbolcularım soyunma odasında bugün burada ligi bitirelim diye birbirlerine söz verdiler ve sahaya öyle çıktılar.

Ve Şampiyon Fenerbahçe

28. haftada şampiyonluğu ilan ediyoruz. İnönü’de Emre Güngör’ün perdeyi açtığı maçı Adriano ve Gökhan Gönül’ün golleriyle maçı 3-1 kazanıyoruz. Lyon maçı öncesi gelen şampiyonluk camiayı sevince boğdu. Şampiyonluğun ezeli rakibin sahasında alınan galibiyetle gelmesi daha da sevindirici oldu. Ama şimdi 3 gün sonra oynanacak Lyon maçını düşünme zamanı, eğlenmek için zaman yok.

Galibiyet Yetmedi

Deplasmanda kaybedilen maçın ardından işimizin zor olduğunu biliyorduk. Erken bulacağımız golle turu geçebileceğimize inanıyordum. Ama olmadı, ilk devre 0-0 sona erdi. 2. devrenin başında Giray ile öne geçtik. Umutlandık ama umutlarımızı yine Benzema yıktı 70. dakikada. Maç 1-1 olduktan sonra ise hiç umudum kalmadı. Maçın son dakikalarında Adriano’nun attığı gol teselliden öteye götürmedi bizi. Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Final’de eleniyoruz.

Alamadığım Türkiye Kupası kaldı. Bu sene kupa hasretine son vermek istiyoruz. Kupa’yı kazandıktan sonra yeni heyecanlara yelken açabiliriz, Avrupa’nın dev kulüpleriyle adımız anılıyor sürekli.
    Last edited by Sekopej : 05.Şubat.2009 at 12:48
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Deplasmanda Ankaragücü’ne 5 atıyoruz. Ligde şampiyonluğu zaten garantilemiştik, şimdi hedef namağlup ligi tamamlamak.

Adanaspor bu sene bizim belalımız oldu. Ligde aldığımız 2 beraberlikten biri Adan’ya karşıydı. Evimizdeki maçta da çok zorlandık. Adriano ve Kierrison’un sakatlanması bizi sıkıntıya soksa da 10 kişi kalan rakibimize golümüzü 80. dakikada Semih attı ve 3 puanı kazandık.

Sakarya deplasmanında da Adriano ve Kierrison beraber sakatlandılar. 30. dakikada 3 oyuncu değişikliği hakkımı da kullanmış oldum. Yedek golcü Semih yine oyuna girdi ve 2 gol attı.

Yine Bize Hasret Yine Bize Hüsran Var

Galatasaray’a karşı bu kadar üstün oyun oynuyoruz ama yenemiyoruz. Kupanın laneti diye düşünüyorum. Yarı sahasından çıkamayan Galatasaray yakaladığı kontra atakla Baros’un ayağından golü buldu ve kupayı kazandı. Maçta çok sinirlendim, verilmeyen penaltımız da vardı ve buna da çok isyan edince federasyon tarafından 1 maç ceza aldım. Önümüzdeki lig maçı da Galatasaray ile. Üzerimize oyunlar oynanıyor, başarımız kıskanılıyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Üzerimize oyunlar oynanıyor, başarımız kıskanılıyor.

Bence oyunda bu kadar yapay zeka yoktur Serkan Abi

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Alamadığım Türkiye Kupası kaldı.
    Hiç şaşırmadım nedense

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Olur mu yahu, maçta penaltımızı vermezler, sonra neden vermediklerini sorunca yine bir Galatasaray maçı öncsi bana 1 maç ceza verirler. Federasyon istifa. Benim gibi çok değerli bir hocayo kaybediyorlar.

Ben daha da Türkiye'de takım çalıştırmam...

Derbiyi Aziz Yıldırım’ın locasında beraber izledik. Gelecek planlarımız sordu Aziz Başkan ve yeni sözleşme önerdi. Şu aşamada teklifi kabul etmeyeceğimi belirttim. Avrupa’dan benimle ilgilenen kulüpler olduğunu söyledim ve sezon sonunda kararımı vereceğimi belirttim. Bu kararımı saygıyla karşıladı. Maçın da pek keyfi yoktu. Kornerden kazandığımız bir golle karşılaşmayı 1-0 kazandık ve Galatasaray’ı lig ikinciliğinden ettik. En çok sevindiğim bu olay oldu.

Maçtan sonra sahaya inip taraftarı selamladım. 3 sene boyunca gönül verdiğim renkleri başarıya ulaştırma konusunda bana hep destek olan taraftara teşekkür ediyorum. 2 defa UEFA Kupası’nı kazandık. 3 sezonda 6 kupa kazandırdım takıma ve şimdi takımın daha ileriye gidebilmesi için değişiklik şart.

Avrupa’dan teklifler geldiğini ve bunları düşüneceğimi açıkladığımda taraftarın tepkisi çok sert oldu. Fenerbahçe’de kalıp Şampiyonlar Ligi’ni de kazanmayı çok isterim ama şartlar değişikliği gösteriyor gibi.

Ligin son maçını Manisa’da oynadık. Rakibe pozisyon vermeden maçı 2-0 kazandık.

Ligi 2 beraberlik alarak 98 puanla şampiyon tamamladık. Rekor puan farkı oluşturduk 2. ile aramızda. Türkiye Kupası’nı almayı çok istiyordum ama alamadık. Başka sefere mutlaka alacağım.

Sezon verileri de bu şekilde. Balili sezona damga vuran oyunculardan birisi olmuş. Şampiyonlar Ligi’ni yine Arsenal kazandı finalde bizim elendiğimiz Lyon’u yenerek.

Bu arada Gana Milli Takımı’yla da 2 maç yaptık. Liberya’yı deplasmanda 1-0 yendik. Sezonun sonunda Uganda deplasmanında ise 0-0 berabere kaldık. Maçtan sonra Uganda’da, Fenerbahçe Teknik Direktörlüğü görevinden istifa ettiğimi açıkladım.

Bu gelişmeyi maçı takip etmeye gelen az sayıda gazeteci tüm dünyaya duyurdu. Antrenörlerimden bazılarının, senin yolun bizim yolumuzdur demesi beni gururlandırdı. Gana’da görevim devam ediyor ama artık Fenerbahçe’de çalışmayacağım.

Fenerbahçe Kulübü de aynı yün yaptıkları açıklamada bana verdiğim hizmetlerden dolayı teşekkür edip kapılarının her zaman her görev için açık olduğunu, istediğim zaman geri dönebileceğimi bildiren bir açıklama yaptılar.

Şu anda Roma’yı şampiyon yapıp görevi bırakarak Real Madrid ile anlaşan Spaletti yerine geçebilirim. Roma Kulübü’nden Gana’ya gelen yetkililerle bu transferi görüşüyoruz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

hadi hayırlısı Serkan.Roma'yı yakmanı bekliyoruz senden

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Sende mi bizi bıraktın Serkan abi =(

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

keşke bırakmasaydın be abi
    Galatasaray'lı olarak Fenerle yakaladığın başarılar beni de sevidirmişti halbuki

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Gün gelir geri döneriz arkadaşlar. Belki de Galatasaray'ın başına geçerim. Hayat bu, ne olacağı belli olmaz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Geç abi geç

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

roma baya ıyı bır takım ya ben udınese ıle bı karıyer yaptım italyada roma baya ıyı oyunculara sahıp hala o kadro duruyorsa cok basarılı olabılırsın Serkan

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Roma ile görüşmeler uzadı. Benim Afrika’da takım çalıştırmamı istemiyorlardı. Bu kış Afrika Şampiyonası olduğu için aynı anda 2 takım çalıştırmanın zor olacağını söylüyorlardı. Bu konuda uzun süre dirensem de Gana’daki görevimi bırakmak zorunda kaldım. Ama milli takım çalıştırmaya devam etmek istiyordum, bu nedenle Avrupa Şampiyona’sı elemelerinde D Grubu’nda 4. sırada yer alan Bosna Hersek ile anlaşmaya vardık. Avrupa Şampiyonası’na kalabilmek için işimiz zor ama imkansız değil.

Bu anlaşmadan kısa bir süre sonra da Roma Kulübü’yle haftalığı 61 bin Euro olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzaladım. Hedefim daha büyük bir kulübe gidip kısa vadede başarılı olmaktı ama Roma da büyük bir kulüp, Fenerbahçe’de başaramadıklarımı burada yapacağıma inanıyorum. Roma ligin son şampiyonu, bunun ağırlığını omuzlarımızda hissedeceğiz.

Kadroda gençleştirme yapabilirim çünkü yaş ortalaması yüksek bir kadro var elimizde. Öncelikli ihtiyacımız forvet. 2 forvet transferi gerçekleştirebiliriz.

Kadro aslında çok iyi fakat benim oynatmak istediğim sisteme çok uygun değil. Kadroyu büyük ölçüde değiştirme şansımız olmadığı için bu kadroya uygun bir taktik oluşturmak en iyisi gibi duruyor şu anda.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

4-5-1 çook ıyı gıder yada 4-3-3 fc oynayan tum adamalr kannatta veya amcdede oynadıgı ıcın ıyı bır hucum hattı olucak

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Başarılar abi roma'da

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Küme düşersin inşallah

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Baptista ve Rossi üzerine oyunu kurmayı düşünüyorum. 4-2-3-1 olabilir. 3 AMC önüne 1 transfer yapacağım. Bir de reserv takımı çok şişirmişler 50 kişi var, onlardan kurtulmam lazım. Ben görevi bıraktığımda ayrılan antrenör arkadaşlarımla da tekrar anlaştık. Forvet transferi de önümüzdeki günlerde netleşir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Yeni takımında başarılar diliyorum Serkan abi ..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Başarılar abi roma'da
    Quote Originally Posted by kanaryam1907 View Post
    Yeni takımında başarılar diliyorum Serkan abi ..

Teşekkürler.

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Küme düşersin inşallah
    Ben bu takımı küme düşüreyim bir daha ne fm oynarım ne de bu siteye girerim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Önce Fenere Galatasaraylı topçuları doldurdun, şimdi de renkleri sarı-Kırmızı olan bir takıma hoca oluyorsun sayın Serkan Özışık bu bir çelişki değilmidir?

Yoksa Serkan Özışık Fenerlilerin içindeki bir Galatasaraylı ajan mı

sakary Ali Misafir

Başarılar abi yine senden süper bir kariyer uzun zamandır takip etmiyorum ama artık takip edeceğim birde maçlardan önce kaçıncı hafta olduğunu veya ne maçı olduğunu koyarsan daha kolay anlaşılabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Önce Fenere Galatasaraylı topçuları doldurdun, şimdi de renkleri sarı-Kırmızı olan bir takıma hoca oluyorsun sayın Serkan Özışık bu bir çelişki değilmidir?

Yoksa Serkan Özışık Fenerlilerin içindeki bir Galatasaraylı ajan mı
    Galatasaray'ın başına geçeceğim de yolunu yapıyorum. Galatasaray'da Skibbe'nin kovulma ihtimali vardı, ilgilendiğimi açıkladım taraftar kellesini istiyoruz hocanın diye açıklama yaptı. O nedenle direk geçmedim, bir nevi hülle.

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Başarılar abi yine senden süper bir kariyer uzun zamandır takip etmiyorum ama artık takip edeceğim birde maçlardan önce kaçıncı hafta olduğunu veya ne maçı olduğunu koyarsan daha kolay anlaşılabilir
    Teşekkürler, tamam ayarlarım bundan sonra.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Türk teknik direktör hangi Türk oyuncuların peşinde? Sözleşme imzaladıktan sonra Türkiye'ye dönen ve bazı menajerlerle görüşme yapan çiçeği burnunda teknik direktör acaba Türkiye'den transfer yapacak mı? Yaparsa kimleri almayı düşünüyor? Fenerbahçe'de prensi olan Salih'i Fenerbahçe'den koparıp İtalya'ya götürebilecek mi? Türkiye'ye gerçekleştirilen seyahatin sır perdesini aralıyoruz. Gelişmeleri takip edin...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Başarılar Serkan abi.Roma'yıda fet edersin sen

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

İşin aslı Roma ve İtalya gerçekten oyundan zevk almak adına süper bir seçim olmuş. Ben ingiltereden bile daha keyifli buluyorum İtalya ligini fazla uçuk hucum varyasyonları denediğinde en zayıf takım bile 1 gol atıp 90 dk üstüne yatabiliyor kazma Musleranın bile bana karşı devleştiğini bilirim, hele bir torino kalecisi vardıki gerçekte olsa gol atmak için adamın topuklarına sıkasım gelir Klavyenin başında tırnaklarını yiyerek Lazio-Roma maçı izlemek tüm sezona bedel Şunuda belirteyim Ben hep Lazio menejeri konumunda olurdum o maçlarda

Sayfa 10 / 15 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri