Quote Originally Posted by fifacan View Post
Kardeş Gayet Iyi Gidiyosun Başarilarinin Devamini Dilerim Benim Kariyerimede Beklerim
teşekkürler.kariyerini takip ediyorum gayet başarılı gidiyor.darısı bizim başımıza artık.

Quote Originally Posted by juanov View Post
iyi gidiyorsun umarım süper lige çıkarsın
Quote Originally Posted by iunal03 View Post
iyi gidiyorsun umarim takim dususe gecmez..
Quote Originally Posted by kanaryam1907 View Post
Grubun zormuş ama çıkarsın böyle giderse başarılar diliyorum.
Quote Originally Posted by chastityguard View Post
bu yıl inş çıkacaksın süper ligi buarada başlıklara süper
inşallah diyorum lig uzun maraton.yalnız sakat oyuncular baya zorluyo beni kadroda genis değil devre arasında takıma takviye yapmam lazım yoksa bu senede kaçar elimizden.

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
Grup zor bence de ama şahsi görüşüm lige konsantre ol.Kupada sadece para için oynamak finansın için iyi olur
kupadaki tek amacım o yoksa kupayı alalım diye birsey yok.zaten grup zor.ama kupada şöyle bir avantaj var yabancı kontejanı acılıyor belki iyi birsey olabilir o yüzden.yinede biz paramıza bakalım

SURLARI AŞAMADIK.

Evimizde ağırladığımız diyarbakır karşısında mutlak galibiyet parolası ile çıktığımız maçta 1-0 geriye düşmemize rağmen toparlandık ve ikinci yarıda skorda dengeyi getirdik fakat ilerleyen dakikalarda üstünlük sayısını bulamayınca puan kaybı kaçınılmaz oldu.

ALTINORDU KAYIP

Ligin süpriz ve en formda ekibi olan Giresunspor deplasmanına giden Altınordu takibinin tek golüne karşılık veremeyince sahadan boynu bükük ayrıldı.

KUPAYA GÜZEL BAŞLANGIÇ

Kupadaki ilk maçımızda Gaziantepspor karşısında meksikalı yıldızımızın 2 golü ile 3 puanı alan taraf olduk.

ERCİYESİ AŞAMADIK.

Güçlü rakibimiz karşısında üstünlüğümüzü koruyamadık ve mactan beraberlikle ayrıldık.

İZMİRDE KAZANAN YOK

Maç öncesi Alsancak stadının önü adeta yüksek gerilim hattıydı.Altay tarafı geçen sezonun son maçında Altınordu karşısında alınan beraberlik sonucu kaçan playoffların intikamını almak istiyordu.Altınordu ise İzmir'de bende varım demek ve playoff yolunda kazanmak zorundaydı.Maç ise iki takımında istediği gibi bitmedi.

GALİBİYETE HASRET

Lig lideri Gaziantep karşısında penaltı golüyle öne gectik fakat 83deki gole engel olamadık ve galibiyeti kaçırdık.Takım 5 haftadır kazanamıyor.Bir basın toplantısının vakti geldi

BASIN:Sayın ÖZBEK lige güzel bir başlangıç yapmanıza rağmen devamını getiremediniz.Bunun sebebi nedir?

OZBEK:Arkadaşlar ligin başında takımımızda bu kadar sakatlık yoktu.Ayrıca yabancı kontejanından dolayı takımdan yeterli kadar verim alamıyorum ve potansiyelimizin altında kalıyoruz.Birde buna Türk oyuncuların sakatlıkları eklenince son haftalarda performansımızı sergileyemedik.

BASIN:Peki devre arası bunlara önlem olarak yaptığınız transferler var mı?

OZBEK:Evet arkadaşlar devre arası bazı oyuncularla anlaştık.Ancak şimdi ismini vermeyeceğim 1 ay sonra görürsünüz..
Yalnız transferler hakkında şunu söyleyebilirim forvet bölgesine takviye yaptık.Pena ve Sanchezin sakatlığı ve Marvininde yabancı kontejanına takılmasından dolayı o bölgede Tuncay tek kaldı ve o lavuğada buradan sesleniyorum son haftalar takımı felç etti gol atmayı unuttu.Devre arası bi gelsin kulübeden cıkarmıyacağım kendisini
Neyse arkadaşlar şimdilik bu kadar.Herkese teşekkürler..

Altınordu ara transferde kimleri aldı?
Takım ilk devreyi kaçıncı sırada tamamlayacak?
Devre arası takımla yollarını ayıracak oyuncular olacak mı?

Hepsi sonraki mesajda

To be CONTINUES