Roma ile görüşmeler uzadı. Benim Afrika’da takım çalıştırmamı istemiyorlardı. Bu kış Afrika Şampiyonası olduğu için aynı anda 2 takım çalıştırmanın zor olacağını söylüyorlardı. Bu konuda uzun süre dirensem de Gana’daki görevimi bırakmak zorunda kaldım. Ama milli takım çalıştırmaya devam etmek istiyordum, bu nedenle Avrupa Şampiyona’sı elemelerinde D Grubu’nda 4. sırada yer alan Bosna Hersek ile anlaşmaya vardık. Avrupa Şampiyonası’na kalabilmek için işimiz zor ama imkansız değil.

Bu anlaşmadan kısa bir süre sonra da Roma Kulübü’yle haftalığı 61 bin Euro olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzaladım. Hedefim daha büyük bir kulübe gidip kısa vadede başarılı olmaktı ama Roma da büyük bir kulüp, Fenerbahçe’de başaramadıklarımı burada yapacağıma inanıyorum. Roma ligin son şampiyonu, bunun ağırlığını omuzlarımızda hissedeceğiz.

Kadroda gençleştirme yapabilirim çünkü yaş ortalaması yüksek bir kadro var elimizde. Öncelikli ihtiyacımız forvet. 2 forvet transferi gerçekleştirebiliriz.

Kadro aslında çok iyi fakat benim oynatmak istediğim sisteme çok uygun değil. Kadroyu büyük ölçüde değiştirme şansımız olmadığı için bu kadroya uygun bir taktik oluşturmak en iyisi gibi duruyor şu anda.