2. yarıda Gökhan Emreciksin 'ı izlesek bari biraz.
Bursaspor
Fenerbahçe
Bende Semih'i istiyorum.
Daha fazla tahmin, kehanete gerek. Futbol gerçeklerini sırayla yazarsak Fenerbahçe bu turu geçti diyebiliriz. Bursaspor'un daha fazla küfür ederek bi'şey elde edemeyeceğini anlaması lazım. Ama nerdee?
2.Yarı kolay geçicekmi zannediyorsunuz ?
bambaşka bir Bursa olucak, 5-3 bursa alabiilir maçı golleride , Volkan , Sercanx2,,LuganoKK , atar olur biter
![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Guiza bu bursaya gol atamasa bence giderdi..![]()
valla ikinci yarı fb isterse maç 5-6 olur bn söyliim guiza daha atacağa benziyor![]()
Babacan iyi kaleci olacak ilerde.
Semih ısınıyor, Emreciksin oyuna giriyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayağını boşa sallayınca Selçuk da sakatlandı.
Last edited by JunkChorn : 05.Şubat.2009 at 22:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Selçuk sakatlanınca yapacak bi'şey bulamadı ki.
Güiza gol atmışhelal be Guiza okcuydu dimi bu adam
İsmail 3-0 yeniyorsunuz , sende hakemde birşeyler arıyorsun bırak şu huyunu İsot
Edit : Bursa golü buldu İbrahim ile 3-1 skor şimdi![]()
hiç beklemediğim bir skor.Tebrikler Fenerbahçem.Güiza'nın gol mesajı geldiğinde telefonu öpüyodum nerdeyse![]()
Bursa iyi bastırdı golü de attı ofsayt ama.
ALican kart gören 2 oyuncuda takımın yıldız oyuncusu. Lugano ve Deivid.
Maç bitti 6. maçımızda golu yedik. Diyecek fazla birşey yok iyi oynadık. Tadeu yerine maça Rook'la başlasaydı Bursaspor daha etkili olabilirdi. Yetenekli bir oyuncu olarak gözüme çartı. Temiz maç oldu yarı finaldeki rakibimiz bekliyoruz artık.
Yahu , barajı bozmasalarmıs o zaman, Neyse Fener bu senel Final oynar gibime geliyor ,
Süper taraftar yahu takım yenik umurlarında değil eğleniyorlar.Tüm stadın atkıları açarak söylediği bir beste var adını bilen var mı?
İyi iyi...
Tebrikler, Fenerbahçe çok akıl dolu goller attı, helal olsun dicek bir şey yok.
Beklenenlerin aksine çok rahat bir maç oldu.Kupada ilk golümüzü yedik.Güiza gol attığında nerdeyse bir ŞL maçında atılmış gol kadar sevindim.Okçu'dan devamını bekliyoruz.
![]()
İlk yarıda Bursa biraz daha derli toplu oynasaydı,sonuç daha farklı olabilirdi.Bursa'nın atağa çıktığı pozisyonlarda kritik yerlerde kaybettiği toplar ilk yarıda 3 gol birden bulmamıza neden oldu.
Skor 3-0 olduktan sonra tempomuz biraz düştü.Gökhan Gönül'ün de oyundan yavaş yavaş düşmesiyle,Bursa sol taraftan Volkan Şen ile etkili gelmeye başladı,net pozisyonlar buldular,gol de buldular..
Gökhan Emreciksin kısa bir sürede oyunda olmasına rağmen iyiydi,olumlu paslar kullandı.Eminim ki o da rotasyonun önemli parçalarından biri olacak takımda.
Gökhan Gönül hasta hasta maça çıkmasına rağmen çok iyi mücadele etti,iyi oynadı ama maçı tamamlayamadı.
Bursaspor taraftarının şovu çok güzeldi,ama edilen uzun süreli küfür hiç hoş değildi.
Bursaspor için şunu söyleyebilirim ki,Ertuğrul Hoca bu takımı adam edecek.Sadece biraz zaman geçmesi gerekiyor.Şu an Ertuğrul Hoca,Samet Aybaba ve Güvenç Kurtar'ın takımının enkazını temizlemeye çalışıyor.Ayrıca yeni transferler Tadeu ve Shin-Rok da gayet iyiydiler.Sadece adaptasyon sürecini atlatmaları gerek.Eminim ki,seneye daha iyi olacaktır yeşil-beyazlılar.
Yarı Final'de Sivas veya Beşiktaş'ı istiyorum ben.![]()
Odam Kireç Tutmuyor
Seneye acil olarak yaşlı futbolculardan arınmalıyız. LigA da bile top oynucak kapasitede görünmeyen M.Keçeli ve yaşı kemale ermiş bir Romaschenko, geldiği günden beri vasatı geçemeyen bir Veli ile ilişkiler kesilmeli.
Ertuğrul Sağlam Sarp-Ozan ikilisini bozmaması lazımdı Çünkü Krita-Sarp yan yana oynayamaz.
Ivankov kalede çok sırıttı yediği 2 golde hatalıydı.
Sercan, Fenere karşı niye oynayamıyor anlayamıyorum.
Artık bu sezon için yapacak birşey kalmadı önümüzde 16 tane "hazırlık maçı" var.
Övünecek tek yanımız taraftarımız. 3-0 geriye düştüğümüz anda bile sanki biz yeniyomuş gibi tezahürat yaptılar. Tek ses tek vücut olduğumuzda yapamayacağımız hiçbir şey yok.
Maçı Tophane'de takip ettim.Kapalı kale arkasının arka tarafından dikkat edenler bilir
Alexin gollerini simdi gördüm ne goller atmıs hele 2.gol....Güiza'mızında artı seriye bağlayacağını umuyoruz.Babacan'a güvenebileceğimizi bir kez daha gördük...
Maçın zaten kolay geçeceğini düşünüyordum. Babacan'ın tek hatası var maç 0-0'ken Bursa'nın kaçırdığı pozisyonda çıkıp çıkmama arasında karar veremedi. Orada golü yesek maç daha farklı bitebilirdi.
Fenerbahçe'nin zaten bulacağı 1 gol turu getirmeye yetecekti, bu nedenle ilk maçta alınan galibiyet önemliydi.
Beklediğimin aksine geride rakibi bekleyen bir anlayışla mücadele etmedik. Orta alanı iyi kullanıp Bursa'nın oyununu bozduk. Bu taktiğin işlemesi için Alex'in oynaması gerekiyor, Alex oynarsa takım kazanıyor, Alex oynayamazsa kazanamıyor. Kalanmaçlarda bu formunu sürdürür umarım Alex.
Güiza'nın böyle bir maçta gol atma ihtimali yüksekti ve bunu da başardı. Artık daha rahat olacaktır diye düşünüyorum.
Emre kırmızı görmesin diye alındı sanırım oyundan çünkü Selçuk cezalı, Emre'de ceza alırsa İBBmaçında sıkıntı olabilirdi.
Gökhan'ı da ayrıca tebrik etmek gerekiyor. Ama bu maçta oynaması çok da gerekmiyordu aslında. Sakat oynadığı için Avrupa Şampiyonası'na gidememişti, oyuncu tam iyileşmeden forma giymemeli bence.
İlk devre alışılmışın dışında bir Fenerbahçe ve mükemmel bir Alex izledik. 2. devre bitse de gitsek havasındaydı 2 taraf da. Bu taktikle devam edeceksek Alex'in daha çok Güiza'ya yakın oynaması ve orta sahanın da sık sık hücumda bu 2'liye destek vermesi gerekiyor. Bugün biraz bunu başardılar.
"YÜCE ATATÜRK"
Güiza açısından çok iyi oLan bir maç.Kariyeri açısından tam kopma noktasında attı goLü ve rahatLadı.Diğer maçLar için artık daha umutLudur.
Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum![]()
Güiza açısından iyi maçtı fakat sakatlıklar yüzünden ısınmaktan buharlaşan Semih'in oyuna girememesi kötü oldu..Fenerbahçe açısından güzel maçtı..
Bu büyük taraftara şampiyonluk yakışırdı ama olmadı. 3 tane yedikten sonra bile tribündeki ambians muhazzamdı. Fenerbahçeye kupa yolunda başarılar diliyorum.
Skor taraftarı olmadığımızı dosta düşmana bu maçta da gösterdik. İkinci yarı özellikle deli gibi de bağırdık.
Bu kötü kadronun inanarak bir şeyler yapabileceğine inanmak istedik kısa süreliğine de olsa.
Sorun değil böyle devam edelim , Ertuğrul Hoca önümüzdeki sezon için kartlarını oynasın bırakalım.
Sen şampiyon olmasan da...
Dersim oldugu icin maci izleyemedim. Golleri simdi gordum Alex kalitesini konusturmus yine. Bu arada Gokhan Emreciksin 20 dk falan oynamis herhalde nasil oynadi varmi isik?
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda