Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Yarı Final'e Çıkar ?
- Voters
- 25. You may not vote on this poll
-
Beklenenlerin aksine çok rahat bir maç oldu.Kupada ilk golümüzü yedik.
Güiza gol attığında nerdeyse bir ŞL maçında atılmış gol kadar sevindim.Okçu'dan devamını bekliyoruz.
İlk yarıda Bursa biraz daha derli toplu oynasaydı,sonuç daha farklı olabilirdi.Bursa'nın atağa çıktığı pozisyonlarda kritik yerlerde kaybettiği toplar ilk yarıda 3 gol birden bulmamıza neden oldu.
Skor 3-0 olduktan sonra tempomuz biraz düştü.Gökhan Gönül'ün de oyundan yavaş yavaş düşmesiyle,Bursa sol taraftan Volkan Şen ile etkili gelmeye başladı,net pozisyonlar buldular,gol de buldular.. 
Gökhan Emreciksin kısa bir sürede oyunda olmasına rağmen iyiydi,olumlu paslar kullandı.Eminim ki o da rotasyonun önemli parçalarından biri olacak takımda.
Gökhan Gönül hasta hasta maça çıkmasına rağmen çok iyi mücadele etti,iyi oynadı ama maçı tamamlayamadı.
Bursaspor taraftarının şovu çok güzeldi,ama edilen uzun süreli küfür hiç hoş değildi.
Bursaspor için şunu söyleyebilirim ki,Ertuğrul Hoca bu takımı adam edecek.Sadece biraz zaman geçmesi gerekiyor.Şu an Ertuğrul Hoca,Samet Aybaba ve Güvenç Kurtar'ın takımının enkazını temizlemeye çalışıyor.Ayrıca yeni transferler Tadeu ve Shin-Rok da gayet iyiydiler.Sadece adaptasyon sürecini atlatmaları gerek.Eminim ki,seneye daha iyi olacaktır yeşil-beyazlılar.
Yarı Final'de Sivas veya Beşiktaş'ı istiyorum ben.
Mesaj Yetkileri