Pek etkili olamadı.Takımda zaten 2.yarı oynamadı..
Bursaspor
Fenerbahçe
Pek etkili olamadı.Takımda zaten 2.yarı oynamadı..
"YÜCE ATATÜRK"
Tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum fakat Gökhan'a ayrı bir parantez açmak gerekiyor. Ağır hastalığına rağmen büyük bir özveri ile oynadı ve onu ayrıca tebrik ediyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Gökhan Gönül zaten keşke bizde olsa dediğim nadir oyunculardan biri . Fenerbahçe'nin, O'nun kıymetını bılmesı gerekıyor ..
Bir Galatasaray fanatiği olarak Alex'i hayranlıkla izledim.Gerçekten harika !
Guiza:
"3 milyon euroya bir gol" atan futbolcu( şu ana kadar tabiki )
Taraftar harbiden süperdi bugün. geçen sezon Bursaspor-Beşiktaş maçından bu yana tribün bu kadar birlik olmamıştı. 3-0 olduktan sonra ilk yarının bitmesine 15 dakika kala hiç bağırmadık. ama ikinci yarı skora bakmadan sanki 5 tane atmış Feneri elemişiz gibi öyle bir destek vardı ki anlatamam. İstanbul'dan Bursa'ya gelen Fenerbaçeliler anlatabilir bunu anca. bir ara balataları sıyırdık pınarbaşı çekmeye başladık. Fenerbahçeli taraftarlarda ikinci yarı neredeyse hiç tezahurat yapmadan bizi izleyip alkışladılar helal olsun.
Maçı kazanamadık belki ama, tribünde dağılmış olan birlik ve beraberliği geri kazandık bugün.
Bizimkisi inadına biraz..![]()
Bugün belkide bizim için ileriye dönük bir milat olacaktır. Tribünlerin sonunda beklenen ve özelenen birliğe kavuştuğunu görmüş olduk.
Bugün gerek sahada, gerekse tribünde "Varsın kaybedelim, fark da yiyelim ama birliğimizden vazgeçmeyelim" denmiştir.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Bursaspor böyLe FinaL maçLarını zaten hiç bir zaman kazanamaz. Maçtan önce çok inançLı oLurLar, demeçLer verirLer ama sonuç oyuna geLince bir hiç oLur. Yahu böyLe bir taraftarın var, sana böyLe destek yapıyorLar skora bak. Ya oyuncuLarda bir probLem var aLgıLamaLarı sorunLu, ya da ben birşey biLmiyorum.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...