Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Yarı Final'e Çıkar ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Bursaspor

8 32.00%
  • Fenerbahçe

17 68.00%
Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 128 arası toplam 128 sonuç

Konu: Fortis TK 2. Maç | Bursaspor-Fenerbahçe

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Pek etkili olamadı.Takımda zaten 2.yarı oynamadı..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Dersim oldugu icin maci izleyemedim. Golleri simdi gordum Alex kalitesini konusturmus yine. Bu arada Gokhan Emreciksin 20 dk falan oynamis herhalde nasil oynadi varmi isik?
    2. devre pek oyun oynanmadı aslında. Gökhan Gönül'ün çıkmasıyla Bursa sol taraftan saldırmaya başladı. Önder ile birbirlerine uyumlu olmadıkları gözüktü. Olumlu ya da olumsuz fikir edinebilecek bir durum olmadı aslında. Yine de sırıtmadı ve kötü değildi diyebiliriz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum fakat Gökhan'a ayrı bir parantez açmak gerekiyor. Ağır hastalığına rağmen büyük bir özveri ile oynadı ve onu ayrıca tebrik ediyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gökhan Gönül zaten keşke bizde olsa dediğim nadir oyunculardan biri . Fenerbahçe'nin, O'nun kıymetını bılmesı gerekıyor ..

Bir Galatasaray fanatiği olarak Alex'i hayranlıkla izledim.Gerçekten harika !

Guiza:

"3 milyon euroya bir gol" atan futbolcu ( şu ana kadar tabiki )

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Taraftar harbiden süperdi bugün. geçen sezon Bursaspor-Beşiktaş maçından bu yana tribün bu kadar birlik olmamıştı. 3-0 olduktan sonra ilk yarının bitmesine 15 dakika kala hiç bağırmadık. ama ikinci yarı skora bakmadan sanki 5 tane atmış Feneri elemişiz gibi öyle bir destek vardı ki anlatamam. İstanbul'dan Bursa'ya gelen Fenerbaçeliler anlatabilir bunu anca. bir ara balataları sıyırdık pınarbaşı çekmeye başladık. Fenerbahçeli taraftarlarda ikinci yarı neredeyse hiç tezahurat yapmadan bizi izleyip alkışladılar helal olsun.

Maçı kazanamadık belki ama, tribünde dağılmış olan birlik ve beraberliği geri kazandık bugün.

Bizimkisi inadına biraz..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bugün belkide bizim için ileriye dönük bir milat olacaktır. Tribünlerin sonunda beklenen ve özelenen birliğe kavuştuğunu görmüş olduk.

Bugün gerek sahada, gerekse tribünde "Varsın kaybedelim, fark da yiyelim ama birliğimizden vazgeçmeyelim" denmiştir.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bursaspor böyLe FinaL maçLarını zaten hiç bir zaman kazanamaz. Maçtan önce çok inançLı oLurLar, demeçLer verirLer ama sonuç oyuna geLince bir hiç oLur. Yahu böyLe bir taraftarın var, sana böyLe destek yapıyorLar skora bak. Ya oyuncuLarda bir probLem var aLgıLamaLarı sorunLu, ya da ben birşey biLmiyorum.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri