1 ile 30 arası toplam 54 sonuç

Konu: 80 öncesi Hollanda Sistem Testi : Atlıkarınca

Hybrid View

Çok iyi bi taktik gibi duruyor ama aslında çok kötü bir taktik.Denedikçe anlaşılıyor zaten...Schalke'yle daha Almanya kupası 2nd Rnd da elendim Freiburg gibi kötü bir takıma.Dinamo Kiev'e kendi sahamda yenildim.Yine de bir emek var teşekkürler...

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by ForeverFener View Post
    Çok iyi bi taktik gibi duruyor ama aslında çok kötü bir taktik.Denedikçe anlaşılıyor zaten...Schalke'yle daha Almanya kupası 2nd Rnd da elendim Freiburg gibi kötü bir takıma.Dinamo Kiev'e kendi sahamda yenildim.Yine de bir emek var teşekkürler...
    Yanlış Anlamayın ama Taktiğe uygun oyuncuları uygun yerlerde oynatmadığınız ve taktiğin sahibinin yazılarını tamamen okumadığınızı düşünüyorum. Diğer arkadaşlar neredeyse imkansız olan deplasmanda barça'ya , manU'ya 4 atarken siz tam tersini söylüyorsunuz.

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Yanlış Anlamayın ama Taktiğe uygun oyuncuları uygun yerlerde oynatmadığınız ve taktiğin sahibinin yazılarını tamamen okumadığınızı düşünüyorum. Diğer arkadaşlar neredeyse imkansız olan deplasmanda barça'ya , manU'ya 4 atarken siz tam tersini söylüyorsunuz.
    Farkındaysanız diğer arkadaşlar 2011 yılındalar ve kadrolarını istedikleri gibi kurabilmişler.Yok niye yanlış anlayayım herkesin bi görüşü vardır.Ama ben arkadaşın dediklerini eksiksiz olarak yaptım.İşte bi kaç maçtan görüntüleri göndereyim.

Mesaj Yetkileri