Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. Hafta

Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. İlk devre 1-0 önde kapattık. Semih’in sakatlanmasıyla yerine Baptista’yı aldım ve maç farka gitti. Semih 3 hafta oynamayacak, bu 3 hafta Semih olmadan düzelirsek Semih’i kesmek zorunda kalacağım sanırım.
Serie A 7. Hafta

Atalanta’yı sahasında ezdik, kaleye tek şut çekemediler. 2 güzel golle maçı kazandık. Sorun demek ki Semih’teymiş. Aslında Semih’te değil, tek forvete döndüm, onun etkisi var. Tek forvet olarak da Rossi’yi kullandığım için Semih düzeldiğinde bakalım ne yapacağım.
Serie A 8. Hafta

Semih sakatlığı atlattı ve ilk 11’de şans verdim ona. Artık vatandaşını kayırıyor haberleri iyice arttı. İlk yarıda hazırlanışı güzel pozisyonu Rossi golle sonuçlandırdı. Verkaçlarla ceza sahasına girdi Rossi ve kendini boşa çıkarıp gol vuruşunu yaptı. Maç bu şekilde sonuçlanır derken komik bir gol yedik. Kalecimiz hediye etti resmen. Son 5 dakikada Semih yerine Totti’yi oyuna aldım ve Vucinic’e öyle bir asist yaptı ki Totti, bu takımın yıldızı hala benim dedirtti. Vucinic’in golüyle maçı 2-1 kazandık.
Şampiyonlar Ligi B Grubu 3. Hafta

Net fırsatları değerlendiremedik ve kontra ataktan golü yedik. Sonrasında risk alınca Real Madrid daha çok pozisyona girdi. Ve Mexes’in hatasının ardından gol yememek için yaptığı müdahale ile 10 kişi kaldık. Düzelmeye başlamıştık, bu oyuna bu skor kötü oldu.