Quote Originally Posted by koray_capello View Post
Zaten düz bir oyuncu, teknik açıdan vasatı geçen tek özelliği orta açması (o da vasatın çok üstünde değil zaten) bu kadar vasat bir oyuncu, bu vasatlığını kapatmak için tıpkı S.Özkan'ın vasatlığını kapattığı gibi hızını, isteğini ve mücadelesini ortaya koyamıyorsa hiçbir esprisi kalmıyor. Bu yamada biraz daha düştü.
serdar kurtulus icin dediklerine aynn katiliyorum agir ve tembel bir oyuncu ayrica karar vermesi de cok vasat izledigim kadariyla ne yapacagina bir turlu karar veremiyor. dediginiz gibi orta acmasi bence gayet basarili bitek. takimin hala en isabetli orta yapan adami o kadar mac eksigine ragmen.

birde `tipki serdar ozkanin vasatligini kapaattigi gibi` demissin. burdan ben serdar ozkan vasat serdar kurtulus gibi yetenekleri kisitli sadece hiziyla vasatligini kapatiyor gibi bir dusunce algiladim. eger dogruysa hic katilmiyorum. serdar ozkan en az arda turan kadar yetenekleri ust duzey bir oyuncu. her zaman bunu soylemistirim. iki eksigi vardi fizik ve kafa yapisi ,oyun zekasi. fizik olarak son maclarda gayet iyi gordum. birde oyun zekasini gelistirse arda kadar emin olun en az arda kadar basarili olucak.