Ezmeyinde beni![]()
Ezmeyinde beni![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Bizim organizasyonun konusu english versiondan bile fazla post almıs...
Dev maca 3 gün var..![]()
umraım iyi maç olur .. :S
Bugün maçta bilegimin üstüne düştüm , ve inanılmaz agrıyor , her halükarda gelicem belki oynayaam ama oynarsam da %100 bir performans beklemeyin![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Beyler ekibimizin Eren'i buluşmanıza yolluyoruz aynı şekilde İstanbul buluşmasınada Bursadan adam istiyoruz.![]()
Yahu ben teaaa istanbuldan geleceğim, bursadan satış yapmayın arkadaşlar
Şaka bir yana bakalım ne olacak? Yalan olacaksa bu olay o kadar yolu tepmeye gerek yok..
Serhat ve Mustafa yerine kadroya 2 kişiyi ekliyeceğiz ben yarın kaporoyu yatırıyorum..Haberiniz olsun
Bakalım ne olacak..
Serhat sakat falan değil numara yapıyo.![]()
GeLicem deyip geLmeyenLer. Bundan sonra da bizimLe muhatap oLmazLarsa sevinirim. ÖyLe LaubaLiLik yok. GeLicem dediysen bir kere geLiceksin. Ha öLüm vs gibi başka sebepLer oLur anLarız. Ama kafana göre yok ben şöyLeyim, böyLe oLdu geLemicem sanırım diyecek varsa varsın geLmesin. En sevmediğim şeydir. Bir söz söyLüyorsanız sözünüzde durun.
Şimdi son durum nedir. Saha ayarLı değiLmi ?
Eren sen geLiyormusun kesin? GeLiyorsan kaçta biniyorsun, neyLe geLiyorsun. GeLemeyeceğim diyenLerin son kararı nedir. ? Ya da onLarın yerine adam ayarLandımı.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Dedigim gibi bilegim acayip agrıyor , ama gelicem tanısmak için, %100'lük bir performans beklemeyin
![]()
Abi herkesin söylemesine göre ben feribota yetişebiliyorum. Bugün onu tam olarak ayarlayacağım. Yarın saat 7.30 feritobuna binip geliyorum kısmetse. Eğer feribota olurda yetişemezsem falan karayoluyla geleceğim. Bugün onu tekrar detaylıca araştırıcam yetişebiliyor muyum feribota diye. Sen feribotla geliyor say beni![]()
Durumun bu akşam netlik kazanacak![]()
Eren, VaLLa bize net oLarak aksam haber ver. Biz de ona göre bakaLım seni aLmaya geLmek icin kendimizi ayarLamamız gerek.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Abicim saat 6.00'da ilk tramvay. Saat 6.18'de zeytinburnundayım. Saat en geç 7.10 gibi aksarayda ki daha erken olacaktır tahminen. Sonra yeni kapıya inmem 7.20 olacakmış... Feribot ile geliyorum yani.
Olurda feribotu kaçırırsam ben size telefon ederim. Karayolu ile gelirim o vakit.
Bugün bütün gün kosusturduğum için anca yazabiliyorum...Sahanın kaporosu yatırıldı.
Maçı her türlü ihtimale karsı 19.30-20.30 a aldık...Yarın Acemler İstasyonunun önünde bulusuyoruz...Saat 17de...Oradan mac saatine kadar vakit geçireceğiz...
Serkan abi Eski Batı Garajına giden yolda...Önce Merkez komutanlığını sonra da Veledromu geçince hemen sağda...
Yarın görüşmek üzere...
İyi eğlenceler umarım hiç bir aksilik olmadan güzel bir gün geçirirsiniz.
serkancim arkadaşin satişina denk geldi.bu yuzdende arabasini tamire göturecekmiş.Kanka sen bizi araba ile kucuk sanayiden alman lazim.gelince yaz bize kanka
Beyler son durum nedir![]()
Son durum su:her sey hazır 12 kişilik halı saha ekibimiz,1 kişilik kameramanımız,2 kişilik seyircimizle hazırız![]()
Ankaralilar utanin.
Adamlar 6-6 mac yapiyolar, Istanbuldan adam getirtiyolar bunlar yetmezmis gibi 2 seyirci 1 de kameraman var
Maci videoya alip internete koyun bence.![]()
eh onuda yapariz elbet
Utansın tabi Ankara organizatörü![]()
Valla Mustafa nete koyaca tabibakalım kaset hepsini alacak mı,macın hepsini cekecek kadar enerji olacak mı arkadasta o da var...
Macın bi kısmı cekilir videoya ya da orada bos bi kaset bulursak falan hepsini cekeriz
İstanbuldan yapılan transferimizi yarın iskelede çiçeklerle karsılıcaz![]()
Canımız çekiyo ama ayıp anlatmayın burda
Last edited by I3esiktas : 06.Şubat.2009 at 21:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)