-
bazı oyuncuların mevkisi değişince puanı düşüyor gibi şeyler yazılmış özellikle lincoln hakkında. Ben oyuncunun maç içindeki puanına bakmıyorum çünkü bana göre performansını yansıtmıyor. Maçı izliyorum, istatistiklere bakıyorum oyuncum gayet iyi, örneğin çok olan birşey- 7de 7 top kapmış, kaptığı topları olumlu kullanıyor pas yüzdesi yüksek, gol pası veriyor vs.. canavar gibi oynuyor. Puanına bi bakıyorum 6.0-6.3 arası...alakası yok. Özellikle interception kaçırdığı zaman puanı çok düşüyor buna dikkat edin, yani bir hata yaptığı anda puanı bayağı düşüyor, aynı şekilde gol yada asist yaptığında nasıl birden artıyorsa.
9.1 patchi ile oynuyorum ve malesef bende Lincoln'den bi türlü istediğim verimi alamadım. İlk sezon fena değildi gerçi yaklaşık 15 gole gol ve asist olarak katkı yaptı. Bide şöyle bi durum var (daha önceki Fm versiyonlarındada bu dikkatimi çekti) , oyuncunun kariyeri boyunca yakaladığı ortalamaların (gol/asist vs- gerçek hayattaki geçmiş performans kayıtları) çok üstünde bir performans almanız biraz zor. Yani Lincoln pek 10 golün üstüne çıkan bir oyuncu değil ve oyundada süper bile oynasa sezon sonu toplam gol ve asist sayısı geçmiş ortalamalarından çok farklı olmuyor. Keza Arda ve diğer tanınmış oyuncular içinde aynı şey geçerli.
Mesaj Yetkileri