Quote Originally Posted by webcagri View Post
ss var mı usta daha
Kardeşim transfer sezonu benim biraz yavaş geçiyorda ss leri bundan sonraki mesajda yağdırırım artık.

Quote Originally Posted by juanov View Post
başarılar en azından playy-off lara kalabileceğini düşünüyorum
Quote Originally Posted by iunal03 View Post
ya aslinda galatasarydan aldigin oyuncular isini gorur bence.fena transferler degil.ligte de en azindan play off sansin oldukca yuksek..
Quote Originally Posted by chastityguard View Post
Play-offlara katılabilirsin aldığını adamlarda iş yaparlar özgürcan ben pilot kulüpe gönderiyom en azında 15 gol filan atıyor
Quote Originally Posted by fifacan View Post
Kardeş Transferler Güzel Başarilar Dilerim Inşallah Play Off U Yakalarsin
Tüm mesajlarda playoff geçtiğinden toplu olarak cevap vereyim.Kolaya kaçtık artık biraz.Valla playoff konusunda umarım dediğiniz gibi olur açıkcası bende başka birşey düşünmüyorum.Zaten 2 sezon yeter Bank Asya'ya.Yabancıların show yapması lazım o yüzden tek hedef TSL.
Özgürcan'a gelince tam istediğim seviyede olmasada yinede atıyor.Gerçi transfer sezonu olduğundan sadece kupa maçlarını yaptım.Halbuki parada yok ne arıyorsam artık ...

evet devam edelim.

ALTINORDU TEPETAKLAK

Kupadaki ilk maçında Gaziantepsporu mağlup eden Altınordu, Rize deplasmanına hiç olmasa 1 puan için gidiyordu.Ama 90 dakika sonucunda Altınordu için sonuç pekte iyi olmadı.(Bu arada kürşat hayatının golünü attı ve ligdekide ilk golünü atmak için bizi layık görmüş eksik olmasın)

ŞEYTANLAR LİGDE YARA SARDI.

Rize karşısında beklemediği bir şekilde mağlup olan Altınordu ikinci yarının ilk maçında evinde Gaziantep Bld.'yi ağırladı.Şeytanlar rakibi karşısında zorlansada ikinci yarıda Özgürcan'ın ayağından gelen golle 3 puanı aldı.

KAPLAN AVI

Kupadaki 3.maçında Süper ligin güçlü temsilcisi Ankarasporu ağırlayan Altınordu rakibini mağlup ederek kupadaki umutlarını son maça kadar devam ettirdi.

SAĞLIK OLSUN ÇOCUKLAR

Maçtan önce tüm otoriteler Galatasarayın fark atacağını söylüyordu.Ama maç başladığında ilk 10 dakikada top oynayan sadece Altınordu vardı.Aslanlar sonraki dakikalarda dengeyi kursada Altınordu ilk yarıda rakibine direndi.Fakat ikinci yarının 10 dakikası dolmamısken Aydının kafasından gelen golden sonra Altınordunun direnci kırıldı ve F.Meiranın 25 m'den attığı gol maçın sonucunu tayin etti.Yenilsede Altınordu sahadaki mücadelesiyle taraflı tarafsız herkesin takdirini topladı.

KUPADAKİ PUAN DURUMU

Arkadaşlar transfer sezonu geçti sayılır.Artık diğer mesajda mümkün olduğunca fazla ss basmaya çalışacağım.Şimdilik hoşçakalın ve bizi izlemeye devam edin ..

TO BE CONTINUES