Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 68 sonuç

Konu: Alex için kampanya!!!

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Default Alex için kampanya!!!

Dünya kupası kadrosuna alexi dahil etmesini isteyen hayranları Parreira’yı etkilemeye çalışıyolar...
    Daha önce böyle eşi görülmemiş bir olaya imza atan Brezilya lı alex hayranları Portekizce "alex kupa ya" anlamı ile www.alexnacopa.com adlı siteye forum açtılar ve alex in istatistiklerine yer verdiler..

Not: her ne kadar koyu bir Gs li olsamda burda ki Fenerli arkadaşlarıma bu haberi vermek istedim...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

alex gerçekten çok iyi bi oyuncu kimse buna bişey diyemez. fakat brezilya milli takımında alexle aynı mevkiide oynayan ve alexten daha ii olan futbolcular war. o yüzden kadroya alınması bile zor görünüyor. ama oyunculuğuna kimse bişey diyemez gerçekten çok ii oyuncu...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Brezilya'da Alex gibi birçok oyuncu var.Kadroya alınmaması normal.

İsteyen kampanya yapsın ama bence Alex Brezilya Milli Takımı'nı haketmiyor.

Quote Originally Posted by gokhanarslan1991
    ya bu ne demek gerçekten merak ettim yoksa gafmı
    ehh be kardeşim sende adamın gafını aramışın resmen Alex e gelince bencede alternatifi milli takımda fazla olan biri...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

alexin meziyetlerine sahip yeterince adam var bence brezilya da...

ayrıca gökhan ben araya hiç bakmadım direk okudumheceliyon mu leyn

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

alınsın alınsın, böylece yazın adam gibi tatil yapamaz, gelecek sezon yorgun düşer..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Alex milli takımı çoktan haketti.Kaka da savunma yapmıyor, geniş alan oyuncusu.
    Alex Kaka kadar fırsat bulursa ne demek istediğim çok açık bir şekilde belli olur.

Brezilya'da kaç tane Alex gibi oyuncu var, söyleyin bakalım )))

Alex dünyanın en önemli oyuncularından biri, bunu kabul etmeli herkes..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

kariyerinde 250 golü olan kaç tane orta saha oyuncusu var?
    bu arada kaka berbat bir sezon geçiriyor Alex ondan daha çok hakediyor formayı

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Bir oyuncu kampanyalarla değil de oynadığı futbolla milli takıma çağrılmalı. Alex iyi oyuncudur buna sözüm yok. Fakat kampanya yapılması yanlıştır. Bu tür şeyler Hakan Şükür için yapıldığında da aynı sözleri söyledim. Tekrar yapılırsa yine aynı sözleri söylerim.

Quote Originally Posted by paceywitter
    kariyerinde 250 golü olan kaç tane orta saha oyuncusu var?
    bu arada kaka berbat bir sezon geçiriyor Alex ondan daha çok hakediyor formayı
    kaka italya da oynuyor alex türkiyede bence bunu değerlendirmek lazım ayrıca alex in tek rakibi kaka değil .... brezilya o mevkide o kadar çok oyuncusu varki deco yu bile potekiz vatandaşlığına geçmemesi için bir çabada bulunmadı ... ayrıca alex ile kaka yı bence kıyaslamayın ....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence alex oynamalı. kaka yı ben bu sezon beğenmiyorum. onun yerinde alex oynarsa daha verimli olur gibi sanki
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Quote Originally Posted by demirhan1984
    Bir oyuncu kampanyalarla değil de oynadığı futbolla milli takıma çağrılmalı. Alex iyi oyuncudur buna sözüm yok. Fakat kampanya yapılması yanlıştır. Bu tür şeyler Hakan Şükür için yapıldığında da aynı sözleri söyledim. Tekrar yapılırsa yine aynı sözleri söylerim.
    ayrıca demirhan ın dediği gibi kampanyalarla oyuncu kadroya sokulmamalı ....
    yani ben bir futbolcu olsam taraftar beni istiyor diye antrenörüm beni takıma alıyorsa üzülürüm .... bu durumu istemem yani ....

Nesil
    2005
    Yer
    Zonguldak***KDZ Ereğli

bende fazlasıyla haketti dünya kupasına gitmek icin kaka yı izleyen bir daha izlemek istemiyor bu sezon ölü bir futbolcu umarım cagırılır alex

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

İzleyin, Alex'in büyüsüne kapılın

http://video.google.com/videoplay?docid=-6423241402642462827&
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by demirhan1984
    Başka ne denilebilir ki ??

---------------

Birde videodaki golleri şimdi bir Kaka, Ronaldinho ... atmıyor mu ?? Alex iyi oyuncu olabilir ama Brazilya Milli Takımında oynayacak oyuncu olamaz bence..

Hatırlıyorum Türkiye Ligindeki ilk maçında 37 yaşındaki İstanbulspor defans oyuncuna bacak arası attığı için 2 hafta konuşulmuştu.. Şimdi soruyorum Alex Fenerbahçe'de değil de ne bilim Gençlerbirliği'nde olsa idi ve Fenerbahçe'deki ortalamasını ( Dikkat edin ortalam diyorum, gol değil ) Yapsa idi bu kadar konuşulur, bu kadar gündem yaratılır mıydı ??

Ben Galatasaraylı olmama rağmen Fenerbahçeli bazı futbolcuları beğeniyorum ama beğenmediklerimi de söyleme hakkına sahibim diye düşünüyorum. Alex iyi bir oyuncu değil, Alex çok zeki ve teknik bir oyuncu. Ama günümüz futbolu tekniğe değil artık kondisyona bakıyor. Böyle olamsa bir Serkan Balcı, bir Sabri Sarıoğlu nasıl bu kadar tutunabilirdi ??
    -

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Bence Alex'i Kaka ile kıyaslamak yanlış.Alex'te İtalya ligine gitti fakat tutunamadan geri döndü.Kaka ise Milan'da sürekli 11 oynuyor.İtalya liginin kalitesinin bizimkinden iyi olduğunuda hesaba katarsakben kaka'yı tercih ederim.Alex kadroda yedek olarak yer alabilir bence.ne olur ne olmaz sakatlıklara karşı falan alınmasında Brezilya adına yarar var.

kimse kusura bakmasında alex brezilyada oynayacak kadar iyi değil. ama iyi bi futbolcu

Nesil
    2005
    Yer
    KAPALI ALT

ya alex le kaka yı nasıl aynı kefeye koyabiliyosunuz kaka italyada ne işler yapıo o kadar güçlü rakibe karşı alex kaka nın görevini yapsa çokta bişey yapabiliceğini sanmıyorum kötü futbolcu demiyorum ama kaka yla kıyaslanamaz zaten milan-fener maçında gözüktü hangisinin daha iyi oldugu

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

alex Türkiye ligi için iyi ama brezilya milli takımı için hiçbisey bence alınmaması normal

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    Nasil nerden?

alex milli takımına alınmamasının tek sebebi var o da turkiyede oynuyor ve alinacagini da zannetmiorum. kaka, ronaldinho, ronaldo, adriano, vb bu tip futbolcular en kotu sezonunu da gecirseler hocalar alir cunku onlar yildizdir onların ne zaman ne yapacagini kestiremezsiniz. bence cok zor alinmasi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ALex milli takımda oynamıcakta kim oynucak ki.. istedimi yapamadıgı sey olmayan 1 futbolcu..
    Videoyu kesinlikle izleyin

brezilya cok kosan pres yapan adamlar istiyor allah askına aelxde bu özellikler varmı hem brezilyalılar alex için sahada uyur diyorlarmıs

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ama adam harbi pres yapmıyo ya

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    ALİ SAMİ YEN

alex den daha iyi olan kaka ve juninho var.ikisi de her yönden kat kat daha iyi.kaka ya kötü sezon geçirdi diyenlere katılmıyorum.iyi maçlarından bir örnek. milan:3 fb:1

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    hangi 10 numara pres yapar?
    kaka yapıyor ronaldinho yapıyor. bi tek türkiyedeki 10 numaralar pres yapmıyor

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri