1 ile 30 arası toplam 146 sonuç

Konu: Beşiktaş-Galatasaray 33.Hafta Karşılaşması ( 1-2 )

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by comandante
    Ayrıca tümer koray ve sergen son golden sonra cordobaya bağırıp çağırdılarçok içerledim ona ya.gerçekten böyle içim burkuldu.

beşiktaş seyircisi özel tezahüratlar yapmış bu maça...şampiyonluğu engellemekle ilgili falan.son dakikalarda adnan polata küfür de edildi.seyirci maç berabere itecek havasında tezahürat yaparken gol olması epey bi sert cevap oldu...
    Tümer-Koray-Sergen iyi yapmış.
    Biz yenilsekte seyircinin tavrıda umarım Yıldırım Demirören'e bir mesaj olmuştur(ama sert mesaj).

Edit:
    Şunuda söylemeden edemeyeceğim,beni hem Fenerbahçeliler hemde Galatasaraylılar karşısında mahcup duruma düşüren Yıldırım Demirören'e teşekkürler.Yalnız Beşiktaş başkınlığı yapmak paper moon'da yemek yemeye benzemiyor.Bu takım seneye şampiyon olmazsa bir daha aday olma.

Quote Originally Posted by FeYYaz1989
    Biz yenilsekte seyircinin tavrıda umarım Yıldırım Demirören'e bir mesaj olmuştur(ama sert mesaj).
    Evet BJK taraftarı beklediğimden çok daha iyi hazırlanmışlar maça. Yeni Tezahuratlar falan tebrik etmek lazım...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by FeYYaz1989
    abi cordobayı pek sevmem.ama suratını ifadesini görünce çok kötü oldum ya...3 adam bağırıp çağırıyordu.cordobanın degajlarıyla kaç gol attı bjk?bi hatada böyle yüklenilmesi bana bile kodu yani...dugusal adamım be ben

Mesaj Yetkileri