La Liga 16. Hafta
Değişimin izleri belli oluyor. İlk maçımızda Palacio’nun 2 golüyle galip geliyoruz. Palop’tan alıp Serdar’a verdim kaleyi. Forvete, defansa ve orta sahaya takviyelerimiz olacak.
İspanya Kupası 5. Tur İlk Maç
Bu maçta yeni transferimiz Semih Şentürk ilk 11’de forma giydi ve maçın da ilk golünü kaydetti. Kendisini 6 aylığına kiraladık. Roma’da forma giyemeyeceğini biliyordum. Uzatma dakikalarında kaçırdığımız penaltı bize pahalıya patladı.
La Liga 17. Hafta
Galibiyete 90+4’de ulaştık. Bir sistemi oturtmaya çalıştığım bu dönemde kaybetmemek sevindirici. Bu karşılaşmada da bir yeni transferimiz forma giydi. Badara Sene;
Orta sahada güçsüzüz, başka takviyeler de yapmayı düşünüyordum ama anlaşamadık diğer orta saha oyuncularıyla.
İspanya Kupası 5. Tur 2. Maç
1-0 öne geçtiğimiz maçta skoru koruyamadık. Bu sonuçtan dolayı oyuncularımı suçlayamam. Yeni bir takım olmayı planladığımız bu günlerde Afrika Kupası’na giden oyuncularımız sebebiyle sıkıntı yaşıyoruz. Bu maçta da hızını iyi kullandığı için transfer ettiğimiz savunma oyuncusu Pellerano ilk defa Sevilla forması giydi;
Kadroya derinlik katması açısından transfer ettik kendisini.
La Liga 18. Hafta
Çok üstün olduğumuz maçı 90. dakikada bulduğumuz golle kazanabildik. Yavaş yavaş takım oyunu oynamaya başlıyoruz. Ligde üst sıralara tırmanıyoruz.
La Liga 19. Hafta
Navas’ın sakatlanması bir nevi iyi oldu, onun yerine giren Mul galibiyet golünü attı. Çok süper olmasa da oynanan oyundan memnunum.
Ligde 6. sıraya yerleştik. Şampiyonluk imkansız biri görünüyor, hedefimiz ligi 2. sırada bitirmek.
Son transferimiz de Real Madrid’den Drenthe oluyor. O mevkide yer alan 2 oyuncumu da yetersiz gördüm.
![]()