ya bi de işin tuhafı suadiyede oturmam!yani bi paralelim bağdat caddesi ve ben gs formasıyla dayak yemeden o cadede nası gezebiliyorum gerçekten tuhaf
o yüzden bu kdr rahtım zaten.. yani olurda şampiyon olursak ben buraya bağıra bağıra gelirim..
ya bi de işin tuhafı suadiyede oturmam!yani bi paralelim bağdat caddesi ve ben gs formasıyla dayak yemeden o cadede nası gezebiliyorum gerçekten tuhaf
o yüzden bu kdr rahtım zaten.. yani olurda şampiyon olursak ben buraya bağıra bağıra gelirim..
üff abi ya...gsliler yavas yavas ortaya cikmaya basladi,ama Denizliye biraz fazla güveniyorsunuz herahalde. Ben macdan önce su veya bu kazanir demiyorum,karakterim degil,ama kayseriyi'de fazla hafife almayin...hadi yenilirseniz? Neyse haftaya görecegiz...Sampiyon Fenerbahce...![]()
valla en komiği şu olur... biz berabere kalır fener yenilirse![]()
ben şunu söliim!
gs için şuandan itibaren yenmişiz berabere kalmışız bence bi önemi yok.. rocconunda dediği gibi sadece kağıt üstünde kaybederiz artık biz bu şampiyonluğu.. çünkü daha ne yapalım ? ben dünya da başka hiçbir kulübü yapamicağını yaptk diyerek bi fikir daha sölüyorum.. çünkü hiçbi takım böle zor koşullarda buraya kadar gelemez!!!
imza!!! gerisi boşOriginally Posted by Çağrı Zorkol
Arkadaşlar, hani haftaya şansımız yerinde olur da amaca ulaşırsak ağlarız diyorsunuz ya ben tam tersini yaparım, gülerim. Ama şampiyonluğu kazandığımız için değil. Bu kadarı herkesin anlamasına yeter sanırım.
Bu arada FmMomo, biz hep buradaydık, sen görememişsin sanırım![]()
ARkadaşlar Siz sadece kendinize göre konuşuyorsunuz
Gönüllerin şampiyonu felan
Bakalım lig bitsin hele
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Ben GS lilerin umutlu olmasını anlıyorum, ama biz kupayı almasakta sampiyonuz lafı bana gercekci gelmiyor.
Tamam son hafta hala sansınız var ama ne yaparak bu kadar hakettiniz sampiyonlugu?
valla bu kadar parasızlık içinde buraya gelmek büyük başarı..ama bi yanlışın var kupayı kağıt üzerinde değil fenerahçe üzerinde kaybediorsun.İki maçtada sizi yendiğimize göre demekki bu bizim hakkımızOriginally Posted by demirhan1984
![]()
Yanılaßilirim ama ßana qOre Galatasaray Sampiyon Olur.
Bu "Gönüllerin şampiyonu" lafı da Rasim Kara'nın hediyesidir Türk Futbolu'na..
Gariptir, o da bunu Galatasaray'a karşı icad etmişti..
Sanki Fenerbahçe, küme bile düşse taraftarının gönlünde yine şampiyon değil..
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
ne yaparak hakkettik biliyormusun .... fytbola fazla el karıştırmadık ... ellerle gol atmadık .... 12 milyon € verip 8 milyon € verip oyuncu almadık ... almadığımız gibi oyunculara parassını veremedi yönetim ... (ki böyle durumlar futbolcuda isteksizliğe yol açar) bütün kamu oyunun kabul ettiği hakemlerle en az 7 puan kazanmadık ve emin ol fb den daha iyi futbol oynadık .....Originally Posted by e_mali
Originally Posted by paco
O zaman neden 2 hafta once 4-0 yenildiniz hem de Futbol olarak ezildiniz? Ligdeki 2 maci da kaybettiniz?
Fenerbahce GS'den daha guclu bir takimdir ve sampiyonlugu da daha fazla hak ediyor. Nitekim haftaya da cok buyuk bir futbol mucizesi olmadigi takdirde sampiyon olacagiz.
böyle basit düşünme futbol 2 maça bakarak değerlendirilmez o zaman sizde vestelden 5 yediniz vestel mi şampiyon olsun .... hem ben orda bir tane neden saymadım diğer nedenlere neden bir şey diyemiyorsun ....Originally Posted by Kerim Kerimov
Evet acaip haketmissiniz. Bravo...Originally Posted by paco
Ama bu soylediklerine bakarsak sizden daha cok hakeden takılmlar var. Mesela: Malatyaspor, Ankaraspor, Ankaragucu, Genclerbirligi, Vestel Manisa, Rize vs vs.
bu saydığın takımların sizden daha fazla hakettiği kesin ....Originally Posted by e_mali
bazı şeyleri kabullenmek zor olsa gerek...
Ona bakarsan REAL MADRİD de BARCELONA dan daha güçlü ama barcelona şampiyon oldu. Tamam 4-0 yendiniz kabul ediyorum hakkınızdı da. İyi futbol oynadınız vs. vs. Ama sen şimdi diyorsunki FENERBAHÇE GALATASARAY dan güçlüdür. EVET GÜÇLÜSÜNÜZ. AMA buna rağmen 2 takımda 80 PUANDA. Bizim sizin gibi imkanlarımız var mı? HAYIR, biz hakemlerle 1 puan dahi olsa kazandıkmı? HAYIR, bu sezon fenerbahçe gibi yıldız oyuncular transfer ettik mi? HAYIR.Originally Posted by Kerim Kerimov
FENERBAHÇE ile GALATASARAY arasında tek eşitlik var. PUAN. Parasızlık, baş ağrısı, çile ve bir sürü şey varken biz hala DİMDİK AYAKTAYIZ. Son haftaya kadar şampiyonluğu kovaladık. Ve bana bir FENERBAHÇELİ çıkıpta fenerbahçe bu durumda olsaydı galatasaray gibi olurdu yada üstün olurdu diyebilir mi?
Bence fazla konuşmaya gerek yok. HERŞEY ORTADA. Galatasarayda ki ruhu şu ana kadar hiçbir takımda görmedim ben. GALATASARAYLI OLDUĞUM İÇİN GURUR DUYMAMIN diğer bir sebebide bu işte.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Haftaya Samiyen tıklım tıklım olacak. Bir taraftan gözümüz sahada olurken bir kulağımız radyoda olacak.. O gün orda olacağız.. Dün akşam ki maç güzeldi. Özellikle Galatasarayın 2.yarıda ki hırsı çok iyidi. Ben ilk yarıdan sonra Fenerbahçe şampiyon olur dedim ama nitekim öyle olmadı. Fazla umutlanmasamda içimde bir yerde umut var herkes gib..
Fazla söze gerek yok ......... daha iyi anlatamazdın tebrik ederim ....Originally Posted by LaKe
Bu hafta sonu GS sampiyon olursa ilk tebrik edenlerden olurum merak etmeyin.
Ama bu gonullerin sampiyonu lafı benim sevmedigim bi laf. Bahane aramak, birseylere sığınmak gibi geliyor bana.
yemin ederim ben bir galatasaraylı olarak gönüllerin şampiyonu lafından nefret ediyorum .... ben sadece galatasaray şampiyonluğu hakettiğine inanıyorum ... ama fb şampiyon olursa gönüllerin şampiyonu biziz falan gibi bir laf etmem ... ama tekrar söylüyorum bence galatasaray bu şampiyonluğu bütün olumsuzluklara karşı daha çok hakeden taraftı ....Originally Posted by e_mali
bu hafta sami yendeyim inşallah İzmirden kalkıp gidicem. Ne olursa olsun takımımızın yanında olucaz. Futbolcularımızı bu şartlar altında dahi bize bu heycanı yaşatma başarısı gösterdiği için alkışlıcaz hep beraber umarım Denizli bize bir güzellik yaparda fnere çelme takarlar.
yukarda yazılanlara bir kaç şey söylemek istiyorum. Şampiyonluk 2-3 maçlar hak edilmez şampiyonluk sezon başarısıyla elde edilir. Oynanan futbolla hak edilir. Ama her sene hak eden kazancak diye bir şey yok. Bana göre bu sene şampiyonluğu fenerden daha çok isteyen ve hak eden takım biziz. Bu beniim şahsi görüşümdür. Bunun üzerine kimseyle polemiğe girmeye niyetim yok.
beyler yalnız hafta ortası oynasada olur oynamasada dediimiz hasan kabze kurtardı bizi helal olsun cocuga
böyle önemli bir maçı kazandıkları için galatasarayı tebrik ediyorum maçı izlemediğim için yorum yazamıcam ne oldu ne bitti hiç bilmiyorum
biz ne yaptık 8 milyon euro verip appiah transferi yaptık muhteşem bir stad yaptık futbolcular zamanında parasını aldı, herkes gerekli işlerini yaptıPaco
12 milyon € verip 8 milyon € verip oyuncu almadık ... almadığımız gibi oyunculara parassını veremedi yönetim ... (ki böyle durumlar futbolcuda isteksizliğe yol açar) bütün kamu oyunun kabul ettiği hakemlerle en az 7 puan kazanmadık ve emin ol fb den daha iyi futbol oynadık .....
siz bunları yapmadınız, yani görevini eksik yaptı herkes sadece futbolcular dışında. Adnan Polat geçenlerde demişki "fenerbahçe taraftarı şampiyonluğu sonuna kadar hakeder ama yönetimi değil" demiş. peki gs yönetimi ne yaptı şampiyonluk için? nasıl hakettiler bu şampiyonluğu?
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
valla oyun olarak biz hakettik taraftar yönetim beni ilgilendirmez![]()
bence oyun olarakta bizden iyi değildi gs
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
abi iyiyiz kabullenmek lazım bunu![]()
inanamadığım bir şeyi neden kabulleneyim bence gs bizden daha iyi oynamıyorOriginally Posted by hurmet
ama oynuyoruzbunu herkes kabulleniyor fenerliler hariç zaten sizde kabul etseniz şaşardım. Objektif olmak lazım ama neyse
çok tesüf ederim Burak benim böyle konulara pbjektif baktığımı sende gayet iyi bilirsin küstüm ben sanaOriginally Posted by hurmet
![]()