Peki bir soru daha Bir şizofren intihar etmekle tehdit ediyorsa, rehin alma suçundan yargılanabilir mi?
ve bu da 2. soru insanlar 400 milyon yıldız olduğuna inandıkları halde neden yeni boyalı yazan yeri ellleriyle yoklarlar..![]()
Peki bir soru daha Bir şizofren intihar etmekle tehdit ediyorsa, rehin alma suçundan yargılanabilir mi?
ve bu da 2. soru insanlar 400 milyon yıldız olduğuna inandıkları halde neden yeni boyalı yazan yeri ellleriyle yoklarlar..![]()
O sorunun cevabı çevirmelerden bulunuyodur büyük olasılıkla Oğuz. Kelvin'e veya Fahrenheit'a çevrilip bulunuyodur. Bulunmasa bile en azından mantıklı birşey düşündüm.![]()
I'm back...
1- yargılanamaz
2- tecrübe insanın dogasında var
hava sıcaklığı sorusuda ortalama sıcaklık atıyorum 5 iken 0 ise yarın 2 kat soğuk olacak ise -5 derece olur değişkendir yani![]()
Tamam Emre abi gayet başarılısın en can alıcı soruyu soruyorum..
Kadınlar neden tek başlarına tuvalete gidemezler.. [nokta]
![]()
![]()
yoo gayet gidiyorlar sana gideni denk gelmemiş heralde![]()
selam gunaydın..
Gidemeyen niye gidemiyor Erkekler neden tuvalet önündeki fayansları sayıyor.. Bunlarda yeni sorular..![]()
![]()
günaydın Mustafa.
hade get işine sabah sabah Oğuz.![]()
Peki asıl soru şu:
"İnsanlar neden tuvalete girince daha çok düşünür?"
Günaydınlar adaşım.![]()
I'm back...
Çünkü Mustafa kısmen sessiz bir ortam kapalı bir ortam ilgi çekecek birşey yok..
Hoş geldin Mustafa.
tuvalette dusunmekten baska ne yapabılırsınkı adaş o esnada![]()
hobulduk Oğuz
Kardeşime sordum bu soruyu. Aklın yolu mideden geçer dedi.
Cevabını bende çok merak ediyorum vallahi.
I'm back...
Süper cevap..
1000 al
40 ekle
1000 daha ekle
30 ekle
1000 daha
Artı 20
Artı 1000
Ve artı 10
Toplam ne çıkıyor ?
Hemen cevaplayın edit falan yok..![]()
5000 mi ??
Bu ne yahu benim devreleri iyice karıştıracaksın Oğuz.![]()
I'm back...
selamun aleykum hayırlı günler.
Türkün aklına ne gelirse ; ya kaçarken ya da ... .(: gelirmiş"İnsanlar neden tuvalete girince daha çok düşünür?"![]()
11030 mu Oğuz?
O da doğru olabilir Serhat.![]()
I'm back...
4 tane 1000=4000+40+30+20+10=5000 işte nerde yanlıs yapıyorum
40+30+20+10=?
Soru o kadar basit değildir herhalde adaşım. Bir numarası vardır mutlaka.![]()
I'm back...
ha pardonnnn 4100
binlere o kadar çok odaklanmısım kı100üde 1000 sanıyorum
![]()
100.....
Bu arada bugün bir meyve suyu içim dedim burnumdan geldi tadı çilekli meyve suyundan başka herşeye benziyor 1 ytl olmasından şüphelenmeliydim..![]()
1mılyonluk mal ıcılırmı ya burdada bım var orda le cola dıye bıse var adamalr 300kurusamı ne verıyor bı ara yokluktan almktım da sankı camasır suyu içtim anında kaldırdım attım![]()
Lê Cola alınır mı adaş ne yaptın yahu?
Bir aralarda meyviş vardı. Bizim çağımızdakiler bilir.Sülük gibi yapışırdık o meyvişlere ne hikmetse?
![]()
I'm back...
ya aslında markası fena değildi aroma reklamını falan yapıyorlardı ama o kadar ya bana bozuk olan zevk geldi ya da son günlerdeki popüler tabirle damak tadıma uygun değil..![]()
![]()
Hoffenheim'la Almanya liginde 3. oldum sonra istifa ettim ama hala teklif yok.
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek