La Liga 20. Hafta

Deplasmanda zorlansak da puan çıkarıyoruz. Deportivo taraftarının bana sevgi gösterisinde bulunması hoşuma gitmedi değil. Semih burada da yavaş yavaş eleştirilmeye başlıyor.

La Liga 21. Hafta

Palacio’nun 2 gol atarak yıldızlaştığı maçta Bibao’yu yeniyoruz. Capel’in disiplinsiz hareketleri onu gözümden düşürüyor. Kaybetmeden yolumuza devam ediyoruz.

La Liga 22. Hafta

Ligin zayıf ekiplerinden Espanyol’u deplasmanda 2-1 yenerek üst sıralara doğru tırmanmayı sürdürüyoruz. Semih hala suskun.

La Liga 23. Hafta

Yine zayıf bir rakibe karşı oynuyorduk ve 2-0 öne geçtiğimiz karşılaşmada skoru koruyamamak beni çok sinirlendirdi. 3 gün sonra oynanacak Arsenal maçını düşünerek takıma çok tepki göstermedim ama bu maçı kazansaydık ligde 2. sıraya çıkabilirdik. Semih ligde de ilk golünü atmış oldu bu maçla.

Şampiyonlar Ligi 2. Tur 1. Maç

Son 2 kupanın şampiyonu Arsenal karşısında pek şansımız yoktu tur için ama ilk maçı kazanmamız bizi umutlandırdı. Palacio gibi bir oyuncumuz olduğu için çok şanslıyız.

La Liga 24. Hafta

Real Madrid’i yenip aradaki farkı azaltmak istiyorduk ama başaramadık. Puan kaybından daha çok Palacio’nun 5 ay sahalardan uzak kalacak olması bizi üzdü. Kendi k endime nazar değdirdim adama.

La Liga 25. Hafta

Aslında fikstür şansım da vardı, kolay rakiplerle karşılaşıyorduk ama kazanamayınca avantaj olmuyor. Yine beraberlikle ayrıldık sahadan. Palacio’nun yokluğu Arsenal maçı öncesi alınan bu beraberlik, tur için işimiz çok zor.