İyi akşamlar herkese.
İyi akşamlar herkese.
o zmn parola HPden uzak dur![]()
asusu dıyordum ebdne ama ondada vardır bişeler ama su dolar baan ınat hala yukarı seyreduıyor
Kendime bi blog açtım..Söylemek istediklerimi orda dile getireceğim Futbol olarak..
Desteklerinizi veya kösteklerinizi bekliyorum arkadaşlarimzamda yazıyo adresi.. umarım beğenirsiniz daha güncel olaylarla da orayı güncelleyeceğim
İlk yazımda mesut özili konusunu ele aldım..
Hmm anladım sen Aydın da mısın abi Kütahya da mı bende Aydın'a geliyorum arada bir halamlar da Aydındalar onlar yazın geldiğim için Kuşadasına geçiyorlar ama..
Günaydın babacanlar. Nasılsınız?
iftiranın böylesi ben ne zaman HP önerdim yahu en büyük HP düşmanıyım ben, Ben sana anca Asus olmadı Acer al derim zaten kendim de ASUS kullanıyorum, alacaksan ASUS M51 al Mustafacım HP yi ancak akıl sağlığını bozmak için alabilirsin![]()
İsocum burdayken sürekli HP deyip durmayın.Olmuyor ama![]()
Last edited by King_Theoden : 10.Şubat.2009 at 18:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ben Teknosa'ya gittiğimde İsocum bir genç karşıladı beni. Biraz garip bir cocuktu ama doğru bilgisayarı gösterdi sağolsunHP'nin önüne gidiyorum olmaz abi dedi, Toshiba'nın önüne gidiyorum yarı özellik 1.5 kat fiyat dedi
Acer var abi iki kat özellik daha ucuza laptoplarda diye dedim dinleyeyim bakalım genelde dinlemem ama o gün dinleyesim geldi,bilgisayar canavar gibi calışıyor simdi
![]()
Abi yok değişim yaptılarzaten o değişimden snra tekrar HP aldığım güne lanet olsun, Ben Aydında değildm o zaman telefonla söyledi bana ordaki çalışan özellikleri
zaten ilk aldığımdada görmemiştim abiben yine Kütahyadaydm sürpriz olmştu bana
![]()
neyse yaa Soğutucu alcm bakalm altına olmazsa teknosanın önünde yakcm PCyirezillikleri ortaya çıksn
![]()
olmadı kendini yak ismail hp nin önündeo kesin ses getirir
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
Bilgisayardan anlayan bir arkadaş arıyorum var mı yardım edecek birileri![]()
arkadaş dedik bebe demedik![]()
Selamlar..
Buralar sessizleşmiş, ne oldu Emre, bilgisayar arıza mı çıkardı?![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Sorma Serkan ya cinslik yapıyor. Neden kaynaklanıyor onuda bilmiyorum.
Merhabalar.![]()