olsun bizde 3. sıradayız ama ben öyle duymuştum bunları bilmiyodum bakOriginally Posted by capriceman
bu arada batuhanda teşekkür ediyorum ama olsun gene hakettiğimiz yerdeyiz...
olsun bizde 3. sıradayız ama ben öyle duymuştum bunları bilmiyodum bakOriginally Posted by capriceman
bu arada batuhanda teşekkür ediyorum ama olsun gene hakettiğimiz yerdeyiz...
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
Bu arada Bursaporu da tebrik edelim, umarız Süper Ligde kalıcı ve başarılı olurlar...![]()
bursaspor haketmişti zaten lige iyi başladılar iyi götürdüler son haftalarda cepten yediler ama bu kadar da olur bir rehavet vardı birde bu ligin takımı değiller ....
umarım antalyasporda sakarya yı yener ve çıkar ... yeni stadımızda yapılıyor çok güzel olur ....
Şampİyon Şampİyon Bursa Şampİyon AlkiŞlayin .... Bursa Şampİyon
Umarım bir daha küme düşmezler.Süper Lig'de Bursa'ya her zaman yer var.
İNŞ.bi daha bole kotu gunler gormeyizzOriginally Posted by Berkaiser
Bursa büyük bir kenttir ve Süper Lig'de olmalıdır.
Her ne kadar 14. bitirdiğimiz sezon "Trabzonspor Kümeye!" tezahüratlarıyla beni kızdırsalar da aslında mantıklı düşününce bunun Bursaspor'un hiç bir büyük takıma yaranma düşüncesinde olmadığının göstergesi olabileceğine varabiliriz.Trabzonspor olarak her spor taraftarının kendi memleketinin takımına sahip çıkması görüşünde olup da Bursasporluları yadırgamak olmaz.Önemli maçlarda puan kaybı yaşatabilecek bir şehir Bursa ve her zaman kendi takımlarını 4 büyüklerin önünde görürse saygımız olur.
Bursaspor'un bir antipatik yanı da şike olaylarıdır.Antalyaspor maçından sonra maçın satıldığı ve taraftarın tepkisinin buna olduğunu duydum ne kadar doğrudur bilemem.İşin özü Bursaspor Süper Lig'e hayırlı olur ancak Hükümet düşer,Enflasyon düşer ama Bursaspor da düşer![]()
düştük zatenOriginally Posted by #10 Osmanozc
![]()
takımı süper lige çıkıyo adam istifa ediyo![]()
niye istifa ediyo :S:S:S
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
can sıkıntısı cık cık cık...Originally Posted by nurisahin
adam zaten önceden beri aday olmayacağını açıklıyor.
süresi mi doldu istifa mı etti ?
İstifa etti.
seneye Bursa da ki GS maçına giderim bari![]()
walla inş galatasaraylılar tarafına geçmezsin.bursa taraftarını biliyosunuzOriginally Posted by hizlioglu
!!!
2 SENE uzun bır omur gibi geldi bize 2 sene once sakaryada düştüğümüz zaman herkes ağlıyordu ama şımdı herkes gülüyor.bence bursaspor süper ligte bi çok takımdan daha çok yakışıyor ligee