Sayfa 12 / 17 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 491 sonuç

Konu: Kayseri Kadir Has Stadyumu İle İlgili Bütün Başlıklar

Stadın son hali bu:

23. haftada Fenerbahçe maçı ile açılcakmış.Maliyeti de 65 milyon lira'ymış.Avrupada'ki benzer stadların neredeyse yarısı fiyatında !

Gerçekten güzel stad fakat koltuklar çok basit görünüyor.Renkleri karıştırmışlar.Sanıyorum ki stadın boş yerleri belli olmasın diye yapmışlar Veya 2. takım olan Kayseri Erciyes için olabilir.
    Şöyle Emirates gibi kırmızı şık koltuklar daha hoş olurdu bence.

Sporting lizbon 'da yapmıştı böyle bir şey.Ama daha güzel görünüyor ..

Ahanda Aşağıda

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Stadın 5 şubat tarihli resimleri bir önceki sayfada mevcut ince işlerde büyük gelişmeler var bu resme göre

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kayserispor Kadir Has'ı Gezdi

Kayserisporlu yönetici ve futbolcular, inşaatı devam eden Kadir Has Stadı'nı gezdi. Kulüp Başkanı Recep Mamur, Genel Menajer Süleyman Hurma, Teknik Direktör Tolunay Kafkas ve futbolcuların katıldığı gezide Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız da hazır bulundu. Özhaseki, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, tüm Türkiye'nin gıpta edeceği bir stadın ortaya çıktığını belirterek, küçük ayrıntılar dışında stadın bitirilme aşamasına getirildiğini söyledi. Alttan ısıtmalı olacak stadın zeminine 3 gün sonra çimlerin de yerleştirileceğini ifade eden Özhaseki, şöyle konuştu:
    ''Yüze yüze kuyruğuna geldik dediğimiz safhadayız. İnşallah Fenerbahçe ile ilk maçımızı yapmış oluruz. Resmi açılışı daha sonraya bırakacağız. Futbolcular, az seyirci karşısında oynadıkları maçlarda moralleri bozuluyor. Güçlü bir takımımız olmasına rağmen seyircimiz yeterli ilgiyi göstermiyor. Bu biraz da fiziki koşullarla ilgili bir durum. Bu stadyumumuz dolacak. Çok lüks bir ortam sunuyoruz. Diğer statta kendi çocuklarımı dahi getiremediğim bir ortam vardı. Artım çocuklarımla gelebileceğim bir ortam doğdu.''
    Özhaseki, stadın resmi açılışının daha sonra yapılacağını belirterek, açılış etkinlikleri çerçevesinde, daha önce Kayserispor'da forma giymiş futbolcularla nostalji yaşatacaklarını kaydetti. Kulüp Başkanı Recep Mamur da Kayserispor, Kayseri Erciyesspor ve milli takımın bu statta önemli maçlara çıkacağını belirterek, ''Buradaki maçların atmosferi çok farklı olacak. Kayserispor'un çehresini değiştirecek. Federasyon ve milli takım yetkilileri stadı gezip çok beğenmişlerdi. Stadımız sadece Türkiye'de değil yurt dışında da yankı uyandırdı'' dedi.
    Kayserispor'un, 8 Mart'ta oynayacağı Fenerbahçe maçı ile burada başlangıç yapacağını anımsatan Mamur, ''Buradaki ilk maçta taraftarlarımıza sürpriz hazırladık. Çekilişle bir seyircimize otomobil hediye edeceğiz. Stadın resmi açılışı için de çok farklı etkinlikler düşünülüyor'' diye konuştu. Mamur, Kayserispor'un Galatasaray'ı İstanbul'da 35 yıldır yenemediğini belirterek, yarın oynanacak maçta bu hasrete son vermek istediklerini kaydetti. Teknik Direktör Tolunay Kafkas ise lig maçlarını Adana'da oynadıkları için bu ile gidip gelmekten yorulduklarını, stadın açılmasını dört gözle beklediklerini söyledi.
    Stadın, Kayserispor'a bir ivme kazandıracağına inandığı dile getiren Kafkas, içerideki maçlarda güçlü bir takım olduklarını, bu statla birlikte daha da güçleneceklerini vurguladı. Kafkas, yarın deplasmanda Galatasaray ile oynayacakları maçla ilgili olarak da, ''Çok zor bir maç olacak. Takımımdan umutluyum. Puan almak istiyoruz. Arzuladığımız puanı almak için her türlü mücadeleyi göstereceğiz. Sakatlarımız var. Toledo ve Mehmet Eren'in durumu maç saatinde belli olacak. Proviç, Aydın, Umut ve Koray bu maçta görev alamayacak'' dedi.
    Kayserispor kaptanı Mehmet Topuz da yurt dışında birçok statta maç oynadığını, bu stadı çok etkileyici bulduğunu belirterek, ''Kayserispor'a yakışan bir stat olmuş. İnşallah bu statta oynadığımız maçlarda yenilmeyiz'' diye konuştu. Galatasaray maçında ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini ifade eden Topuz, en az 1 puanla döneceklerini söyledi.
    Öte yandan Kayserispor, akşam saatlerinde yapacağı antrenmanın ardından yarın Galatasaray ile oynayacakları maç için saat 20.30'da uçakla İstanbul'a gidecek.

06.02.2009
    Kaynak : AA

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

06.02.09

Dün takımımızda oradaydı

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Stadın 5 şubat tarihli resimleri bir önceki sayfada mevcut ince işlerde büyük gelişmeler var bu resme göre
    görmemiştim pardon

bu arada lizbon örnegini veren bir kisi daha olmus gerilerde

UEFA, uluslararası müsabakalar için 40.000 kapasite istiyormuş ben öyle bir haber duydum doğru mu yanlış mı bilmiyorum bu haber doğru mu doğruysa Kadir Has'ın kapasitesi ne kadar ?

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

32.864 kapasitesi var ama duyduğun bilgi yanlış bilgi kadir has stadı uefanın her türlü kriterine uygun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Öyle bi saçmalık olamaz.. Euro 2008'de Maç oynana stadlara bakalım

Letzigrund : 30 000
    Stade de Suisse: 32 000
    Stade de Geneve: 31 100

Yani öyle bi kural olsaydı bu stadlarda maç oyananamazdı

Yeni çıktığını duymuştum...2009 da çıkarıldığını

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

O dedigin Şampiyonlar Ligi finali için olması lazım. Yanılmıyorsam 60 bin kapasite istiyordu.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Yok öyle birşey öyle olsa bu staddada ona göre değişiklik olurdu yöneticilerimiz boşa çıkıp bağırmıyo avrupadada sırlamalaya girecek stadımız var diye

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ya da 5 Yıldızlı stad kategorisine girmesi için olabilir en az 50 000 isteniyodu orda da..

İngilizcesi iyi olan arkadaşlar UEFA'nın sitesinden bi baksınlar emin olmak için. İlk dediğim gibi kesin olduğunu bilmiyorum sadece forumlard arkadaşlardan duyduğum birşey...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    UEFA, uluslararası müsabakalar için 40.000 kapasite istiyormuş ben öyle bir haber duydum doğru mu yanlış mı bilmiyorum bu haber doğru mu doğruysa Kadir Has'ın kapasitesi ne kadar ?
    ŞL Finali için min 70.000, önümüzdeki seneden itibaren min 80.000.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Harika bir iş yapıldı . Türk futbolunun böyle stadyumlara ihtiyacı var .

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Bursada da böyle stad görmek dileğiyle bir daha ki cumhur başkanı yada başbakan yardımcısı bursadan olsun.....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Bursada da böyle stad görmek dileğiyle bir daha ki cumhur başkanı yada başbakan yardımcısı bursadan olsun.....
    Kardeşim öyle birşeyle alakası yok hemen o işe bağlamayın stadın parası eski stadın arsasından çıktı şuanki stadın yapılan arsasıda belediyeye aitti hayırseverlerinde yardımıyla yapıldı stad hemen herşeyi siyasete bağlamayın

İşte Türkiyenin 4. büyük ihracatta 2. büyük şehrinde öyle hayırseverler yok.

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    İşte Türkiyenin 4. büyük ihracatta 2. büyük şehrinde öyle hayırseverler yok.
    Neden acaba bunu bende çok merak ediyorum arkadaşım...Tayyip Beyinde dediği gibi "Bursaya bir stad şart." ama ne zaman diye ne bir açıklama ne başka bişey sadece seçim çığırtkanlığı.
    Konu biraz deişti pardon arkadaşlar ama gerçekten Kayseri deplasmanı artık bir eziyet değil keyif haline gelicek.Şu stada bak Kadıköyden sonra iple çektiğim 2. hatta belki ilk deplasman olabilir...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Yalnız koltukların böyle gökkuşağı gibi rengarenk olmasını anlayamadım. Bence hiç hoş durmuyor.
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Buraları camla döşemeleri sakat olmuş olası bir arbede de tehlikli.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Abi oralar loca demir tellerle öremzlerdi yani heryerde öyle zaten ona göre önlemi alınacakytır
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    08.02.09

NOT:Alıntıdır(kayserispor.com)

Resmi çeken üyemizin söyledikleri

bugün saat 16.00 da stadı gezme imkanım oldu ayrıca görevlilere burdan çok teşekkür ederim çünkü her gelen kişiyi saygı ile karşılayıp uygun bir yerden azda olsa stadı görme imkanı tanıyorlar.stadın içine gelince gübreli toprak serme işi bitmiş düzleme işi yapıyorlar muhtemelen yarın çimler serilmeye başlanır.iç çatı işi kale arkaları tamamen bitmiş vıp tirübün üstüde bitmek üzere sadece açık tirübün üstünün ön tarafları kalmış aynı zamanda bu tirübünlerin ısıtma ve ışık sistemleride bitmiş.benim düşünceme göre çok ufak tefek iş dışında 10 gün içinde stadın içinde hiç bir iş kalmaz..çevre düzenlemeleride son hızla devam ediyor oda 10-15 güne biter..tabiri caizse yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, bayram çok yakın 8 martı iple çekiyorum

başka bir üyemizin izlenimi

Bugun stada ilk defa gittim ve mukemmel bir goruntu var bakmaktan kendimi alamadım..Resimden bakmakla o stadın içinde bulunmak acayip farklı şeyler..İnanılmaz bir atmosfer var,birde seyirciyle birlikteki durumunu düşünemiyorum..Korner kullanan oyuncuyla dipdibesiniz..Oyunculara büyük bir baskı olusturacak atmosfer var..Şimdiden hepimize hayırlı uğurlu olsun..İnşallah seneye şampiyonluğa oynayan bir kadromuz ve oyunumuz olur,oyunumuz diyorum çünkü zaten 1-2 eksik dışında şampiyonluğa oynayacak kadromuz var..Emeği geçen herkese teşekkürler...
    Last edited by deniz.91 : 08.Şubat.2009 at 19:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

çimler ne zaman gelecekmiş?

heyecanla çimlerin ekilmesini bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bugün gelmiş olması gerek

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kadir Has'ta son aşamalar

Kayseri'de yapımı bitme aşamasına gelen 32 bin 500 kişilik Kadir Has Stadı'nda çimlendirme çalışmaları başladı. 3 gün sürecek çim serme çalışmalarının ardından 8 Mart'ta Kayserispor-Fenerbahçe maçı, bu statta oynanacak.Edirne İpsala'dan tırlarla rulo halinde getirilen çimler, FBK Firması ve ekibi tarafından stada serilmeye başlandı. 10 metre uzunluğunda 1 metre 20 santim enindeki çim rulolar, uzmanlar tarafından özel iş makinaları eşliğinde stad zeminine saat 10.30'dan itibaren serildi. Stadın yapım işini üstlenen Kayseri İmar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tarınç, "Kadir Has Stadı'mızın çimleme çalışmaları bugün itibariyle başladı. En geç Perşembe gününe kadar 8 bin metrekare alan çimlenecek. Şu anda herhangi bir sorun gözükmüyor. Ancak, Edirne'deki yağış nedeniyle yedek çim konusunda belki bir aksama olabilir. Şu haliyle hafta sonundan itibaren stadımız futbol oynamaya elverişli hale gelecek. Stadın diğer bölümlerinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Stadımızı Fenerbahçe maçına şu haliyle yetişecek" diye konuştu.
    Kadir Has Stadı'nda alttan ısıtmalı sistem sayesinde çimlerin serildiği zeminde hava sıcaklığının 8 dereceyi bulması nedeniyle de herhangi bir sorun olmadığı ifade edildi. Serilen çimler, FBK firması uzmanları ve peyzaj mühendisleri tarafından titizlikle incelendi.

10.02.2009
    Kaynak : DHA

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

http://www.sporstudyo.com/Futbol/Tur...ledilecek.html böyle bir haber verilmişti ama 0 almaları daha iyi olmuş..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Sonunda çimler geldi bugün sabah 10.00 gibi ve serilmeye başlandı hemen

http://www.holigan.com.tr/NewsVideo.php?videos_id=1275

Birkaçta yeni resim ekleyelim

10.02.09

NOT:Alıntıdır [kayserispor.com]

Çimlerin serilmesi 2 gün içinde bitecekmiş ama dış kaplama işleri daha bitmediğinden fb maçını bekleyeceğiz

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

Kayserililere kötü bir haberim var 2016 avrupa kupası finallerini kazanırsak bile bu statta maç oynanmıyacak çünkü en az 33.000 kapasite gerekiyormuş TFF Başkanı açıkladı.
    Last edited by Mesajlar : 11.Şubat.2009 at 21:17

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

11.02.09

NOT:Alıntıdır [ks.gen.tr]

Sayfa 12 / 17 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon

Mesaj Yetkileri