1 ile 30 arası toplam 56 sonuç

Konu: Sigames'e ortak bir mail yazamaz mıyız?

Hybrid View

  1. #1

    Default

    Arkadaşalar lütfen uyanık olun;

    Bizim kullandığımız oyun yada programlarda Türkçe Dil desteği istememiz haklı bir taleptir. Bu konunun korsanla ilgisi yok korsan cd kendi problemleri.

    Lisanslı bir oyunun maliyeti 30 milyon civarında olduğu doğru ama bir fark varla bu cdlerin maliyeti 1 ytl olsun kalan 29 ytl den 20ytl kar olarak şirkete gidiyor. Ben burada adamlarım emeğinin bu kadar fazla değerinin olduğunu düşünmüyorum. Piyasada kopyalanamaz cdler satılmıyor ama 10 ytl civarında fiyatlara üretiliyor.

    Buda Çin'in Avrupa ile arasında kanayan yarasını aklıma getiriyor. Zamanında
    X,Y, Z gibi firmalar kendi ülkelerinde üretim yapıyorlardı.Baktılar kar oranı
    %100 ün üzerine çıktı adamlar kimyasalla da uğraşmak istemdiler.Teknolojiyi Çine taşıdılar. Çinlilerde yapacağını yaptı ve bunlara kopyalanması kolay cd ürettiler.O zamanlarda Cd-rw lar piyasada satılmıyordu. Birkaç Çinli bu cd-rw larıda kopyalayıp piyasaya sununca.Avrupalılıar yağmurdan kaçarken doluya tutuldu. Bu sefer tüm dünya üretimci oldu yada başka bir deyimle KORSAN oldu.Ama bu üretimci ve paylaşımcı arkadaşlar bu programları herkese yaymayı düşündüler.Kendi sunucuları bu potansiyele yetmediği için de P2P programlarını geliştirdiler.

    A, B ve C tipi P2P programların bunların yayan merkez oldu.Böylece bir çok firma içinden çıkılamayan ve kendi yarattıkları kaosa sürüklendi. Şimdi sütten ağızları yandı.

    Düşüncem şu madem korsana karşı gelmek istiyorlar kopyalanamayan.CD yada DVD lerde üretsinler yada kar marjlarını %300 küçültsünler.

    Şimdi bu düşüncelerimi SIGAMES yada diğer firmalara yazmak isteyen delikanlı CM ci arkadaşlara ihtiyaç var.

    Tabi bir de admin arkadaşım senden ricam CM 2006 çıktı e-malüm şimdi birde Türkçe yama lazım bu konuyla ilgilenirsen sevinirim.Seve seve yardıma hazırım.

  2. Arrow

    Quote Originally Posted by celebrium
    Arkadaşalar lütfen uyanık olun;

    Bizim kullandığımız oyun yada programlarda Türkçe Dil desteği istememiz haklı bir taleptir. Bu konunun korsanla ilgisi yok korsan cd kendi problemleri.
    Merhaba,
    Dediğiniz gibi bu sorun bizim sorunumuz değil size şunu söyleyeyim sadece bizde korsan sorunu yok ingilterede bile bu sorun çözülemiyor.bu tamamen türkiyeyi önemsememesi çünkü istese turksportal la ortak çalışarak olayı çözer
    İlk öncelikle şunu belirteyim burdaki admin arkadaşları az-çok tanıyorum ve diyorumki segames istese kopyalattırmaz mesela bu forum lisanslı vbulletin ama piyasada bir çok null kullanılıyor istese vbulletin bunu önleyemezmi önler çünkü önlerse rağbet görmez adamların ilkesi ilk başta forumunuzu büyütüp sonra 160$ ödemeye mahkum bırakıyorlar bu işler böyle aynı şekilde windowsta istese korsanı önlerdi ama öyle olduğu zaman ilgi görmez
    Dünyanın en sıkı güvenliği vs. ile bilinen program devleti microsoft un bile pro. larını neden kırıyorlar adamlar salakmı tabiki hayır adamlar işi biliyorlar bi acık bırakıp bazı kişiler buraya girmesini sağlıyorlar ama sonucda kendileri yine paralarını alıyorlar
    Segames şöyle birşeyde yapabilir fm de versiyon yükseltirken korsanlarda hata versin ****** tools fln hikaye istese yapar ama tekrar dediğim gibi korsan satılması onların sorunu ..kardeşim sen türkçe yap bizde orjinal alalım
    "Sen türkiyede bu oyunu satmıyorsun sonrada diyorsunki korsan cd satılıyor"
    Türkçesini koyduktan sonra oyunu orjinal almaya yönelik bir takım yaptırımlar yapabilir buna inanın

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •