1 ile 30 arası toplam 147 sonuç

Konu: Taktik yapmadan önce burayı bir inceleyin. (Tactical Theorems and Frameworks ‘09)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Ya bu söylediklerinizle alakalı hiç bir şey demedim ki ben:S Sanırım başkasıyla karıştırdınız:S Örneğin sağdaki forvetimizin mantalitesini 15 yaptık. sonra team instructionsa geldik. team mantalitesini de 20 yaptık. Burada sağ forvetimiz 15 ile oynayacaktır. Özel olarak vermediğimiz , team olarak bıraktıklarımızın mantaliteleri team instructionsda belirlediğimiz değerde oynarlar. Closing down ve passing de böyledir.
    dostum bayagi karisti ortalik simdi sorun nedir bana onu bi daha soylersen belki daha saglikli tartisabiliriz

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    dostum bayagi karisti ortalik simdi sorun nedir bana onu bi daha soylersen belki daha saglikli tartisabiliriz
    Aslında sorun çok açık ve net. Diyelim ki forvet oyuncusuna +7 atak mantalite verdik (Özel komut olarak). Sonra takımın genel ayarlarından da takıma -2 mantalite verdik. Şimdi bu forvet oyuncusu +7 mantalite ile mi oynar yoksa -2 mantalite ile mi? Eğer kendisine verilen +7 mantalite ile oynuyorsa takıma verdiğimiz -2 mantalitenin ne anlamı oluyor? Sorun bu.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by mangax05 View Post
    Aslında sorun çok açık ve net. Diyelim ki forvet oyuncusuna +7 atak mantalite verdik (Özel komut olarak). Sonra takımın genel ayarlarından da takıma -2 mantalite verdik. Şimdi bu forvet oyuncusu +7 mantalite ile mi oynar yoksa -2 mantalite ile mi? Eğer kendisine verilen +7 mantalite ile oynuyorsa takıma verdiğimiz -2 mantalitenin ne anlamı oluyor? Sorun bu.
    diyelimki takimin atak mantalitesi -2 , pas olarak da direk oynuyoruz , ama herhangi bir oyuncuya atak mantalitesi +5 verirsek paslarida diyelim kisa pas verdik , oyuncu kendisine verilen ozel mantalite ve pas ile oynar , oyuncuya ozel komut verdigin yerde mesela pasin yaninda mantalitenin yaninda her ozelligin yaninda bir tik vardir o tik acik oldugu surece verdigin seyi yapar ama tikler kapaliysa takimda ne ise o komut oyle oynar umarim acik olmustur

diyelimki takimin atak mantalitesi -2 , pas olarak da direk oynuyoruz , ama herhangi bir oyuncuya atak mantalitesi +5 verirsek paslarida diyelim kisa pas verdik , oyuncu kendisine verilen ozel mantalite ve pas ile oynar , oyuncuya ozel komut verdigin yerde mesela pasin yaninda mantalitenin yaninda her ozelligin yaninda bir tik vardir o tik acik oldugu surece verdigin seyi yapar ama tikler kapaliysa takimda ne ise o komut oyle oynar umarim acik olmustur
    Bu gerçekten açıklayıcı oldu. Teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abicim asagida mangaxa açıkladığın şeyi iki gündür savunuyordum sana

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Abicim asagida mangaxa açıkladığın şeyi iki gündür savunuyordum sana
    dogrudur cok karisti ortalik
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu arada izmer96 taktiginin atak versiyonunuda ekledim siteye basliga girip 2. sayfada bulabilirsiniz, ozel mesaj atan 4-5 arkadas vardi atak versiyonu icin . bilginize...
    Last edited by izmer96 : 14.Şubat.2009 at 22:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri